Талисмани за зодия Лъв


Талисмани за зодия Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Лъвът е силен знак на зодиака, така че неговият талисман трябва да възстановява жизнената енергия и да я задържи на пиедестала на величието му.

Какъв по-подходящ талисман от медальон (или друг предмет) със слънце или звезда за звездната натура на представителите на зодия Лъв. Звездата е пътеводна светлина, която води до правилния път на развитие, символ на успех и величие, нещо към което Лъвовете са целеустремени. Инките са вярвали, че звездите са слуги на Слънцето. Звездата направлява съдбата за Лъвовете и им позволява да предвидят бъдещето, използвайки интуицията си. Също така може да им служи за талисман и слънчогледа като символ на слънцето.

Злато, бронз и оранжев, жълт или червеният цвят също се вписват в идеята за подходящ талисман за тази огнена зодия.

ТАЛИСМАНИ ЗА ЗОДИЯ РИБИ

Лъвът символизира силата, затова има нужда от силен предмет, най-добре антикварен – старинна монета, орден, пръстен, скъпоценен камък, семейна реликва. Изображения на лъв и орел, тъй като и двата образа символизират сила и гордост в животинското царство.

Като талисмани Лъвовете могат да избират камъните на своя знак - рубин, кехлибар, цитрин, хризолит. Рубина ще направи собственика си мощен и страстен, предпазващ го от отрицателни влияния. Цитринът е добър избор като паричен талисман за бизнес успех. Кехлибара ще помогне за поддържане на оптимистично настроение и добро здраве, дава вяра и оптимизъм, увеличава интереса към живота и носи в себе си ярки преживявания. В допълнение, кехлибара е покровител и на спортистите.

Преди да направите отговорна и важна стъпка, поискайте съвет от талисмана си, който може да бъде от всякакъв прозрачен камък, късче кехлибар, планински кристал или кристално мънисто.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама