Талисмани за зодия Овен


Талисмани за зодия Овен
Снимка: iStock

Овенът принадлежи към стихията на огъня, така че когато избирате талисман, можете да започнете с източниците на енергия, необходими за възстановяване.

Най-подходящият амулет за Овена е златото, което активира силата и положителните им качества. Ако имате нужда от късмет или сте изпаднали в безизходица е добре да държите в ръка или близо до сърцето си златен предмет (бижу, монета). Огънят и червеният цвят също принадлежат на вашия знак, затова може да носите със себе си червена запалка.

Най-добрият талисман е златното руно от древногръцките митове. Златните украшения помагат на Овните да натрупва физическата и умствена сила.

Овенът като зодиакален знак се управлява от Марс, така че всички предмети, свързани с войната ще прилягат също като талисман. В крайна сметка планетата символизира завоевателя, воина. Това може да бъде броня, доспехи, оръжие, остри и лъскави метални предмети.

Сред митичните талисмани е чукът на Тор (бог на плодородието). В него е заключена сила за съзидание. Притежава мощна енергия. Колкото повече вярвате в него, толкова повече получавате. Като изображение има различни варианти на изработка. Пази собственика си от опасности. Символ на светлината и добротата, мъдростта и силата, ще бъде благоприятен талисман само за онези, които имат добри намерения. Хората, които вършат лоши постъпки и има лоши намерения, биват наказвани от Бог Тор. Този символ съответства на специална руна. Може да се носи на врата от мъже и жени. Смята се, че помага да забременеят жените. Слагали са го под леглото на младоженците. По същия начин работи и фигурата на египетският бог Озирис.

Ако всичко това не ви е под ръка, ще ви помогне ключодържател (или всяко друго малко нещо) с квадратна форма. Но трябва да е нещо жълто, червено или зелено. Този талисман работи като подсказва верните решения. Трябва да легнете по гръб и да го сложите между веждите си. За известно време трябва да се концентрираме върху проблема и да се отпуснете. Няколко дни по-късно решението трябва да дойде само.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама