Таро хороскоп за 4 юли 2023


Таро хороскоп за 4 юли 2023
Снимка: iStock

ОВЕН

В дни като този трябва да вземете уроци от грешките си, за да спре съдбата да ви сблъсква с едни и същи ситуации.

ТЕЛЕЦ

Днес може да решите, че една битка не си струва вашето време, енергия или усилия. Най-добре е да прецените истинската стойност на този спаринг, който вероятно ще имате с бивш партньор.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 3 юли - 9 юли 2023

БЛИЗНАЦИ

В един момент вие сте на върха на света, а в следващия започвате отново от нулата. Днешната карта Таро е за загуби, а тази ще удари джоба ви. Бъдете разумни с парите си.

РАК

Търпението ви достигна границата си днес. Тази карта Таро е знак да направите това, което знаете, че трябва да бъде направено веднага. Не позволявайте на едно приятелство да пречи на развитието ви в живота.

ЛЪВ

Вие сте роден лидер и сте решили да изведете връзката си на следващото ниво. Как ще се развият нещата? Тази карта Таро е положителен знак за вас и вашия партньор. Влюбили сте се един в друг и въпреки че днес не знаете какво крие бъдещето за двамата, нещата се получават.

ДЕВА

Днешната загуба е трамплин към напредъка в кариерата или връзката ви.

ВЕЗНИ

Тази карта Таро ви казва да видите какво искате в светлината на голямата картина, за да осъзнаете, че това, което е застрашено, не е репутация, а вашата душа. Трябва да сте верни на себе си. Когато оставите лъжата, се хващате за истината, а това е животворно.

Вижте още: Тези зодии ще се сгодят през юли 2023

СКОРПИОН

Хората ви показват кои са по начина, по който прощават на другите. Дайте шанс на интуицията ви да разобличи враговете ви.

СТРЕЛЕЦ

Някога сте виждали вечна любов в очите на другия, а днес не виждате същата искра, която някога сте познавали. Краят на тази връзка наближава.

КОЗИРОГ

Издържахте теста. Вселената ви възнаграждава.

ВОДОЛЕЙ

Всичко, което трябва да направите, е да слушате сърцето си. То ще ви даде най-точните отговори.

РИБИ

Тази карта Таро е карта на предателство. Трябва само да изчакате и да оставите Вселената да разкрие истината.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама