Таро карта за всяка зодия за 10 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 10 май 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта ви се пада за петък, 10 май 2024 според зодията.

Овен - Асо жезли, обърната

Психическите блокади, особено тези, които задушават вашата креативност, изглежда са на хоризонта. Излезте и направете нещо напълно различно от това, което правите обикновено. Прекъснете рутината. Отпуснете ума си. Оставете тялото си да си почине.

Телец - Асо мечове

Всичко, от което се нуждаете, за да разрешите проблем, може да бъде намерено във вашия ум. Скоро ще откриете, че вашият инстинкт е изключително точен и трябва да му се доверите.

Близнаци – Жрицата

Време е да излезете от тъмнината. В основата на вашето същество е малък глас, който може да бъде чут в моменти на тишина. С практика можете да се свържете отново с интуицията си и да засилите психическата си устойчивост.

Вижте още: 10 неща, които трябва да знаете, преди да излезете на среща с Телец

Рак - Кралица пентакли

Имате нужда от същите неща, от които цветята: малко слънце, малко вода и любов. Ако сте в среда, в която се чувствате тъжни през повечето време, това може да е знак, че нещо трябва да се промени.

Лъв - Двойка жезли, обърната

Не слушайте тълпата. Едно от най-лошите неща, които можете да направите днес, е да делегирате мисленето си на някой друг. Ако сте объркани, признайте си. Поискайте съвет. Бъдете находчиви, но не следвайте сляпо.

Дева - Светът, обърната

Животът се случва. Направете списък с причини, поради които искате да видите живота си по-добър и го дръжте наблизо. Четете го през целия ден, за да ви вдъхновява.

Везни - Десет пентакли

Тази карта Таро показва, че сте загрижени за парите. Следете разходите си. Обърнете внимание на това къде отиват доходите ви. Това може да е досадно, но е важна практика.

Скорпион - Справедливост, обърната

Може да се чудите дали другите ще ви възприемат като нечестни, защото искате нещата да вървят по определен начин. Въпреки това, не се притеснявайте какво мислят хората. Бъдете честни и истински.

Стрелец - Рицар на чашите, обърната

Тревожните мисли могат да доведат до безпокойство, а безпокойството води до необмислени действия. Дайте си момент да се успокоите. Когато го направите, върнете се и вземете решенията си, но не преди това.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за май 2024 за всяка зодия

Козирог - Два меча

Думите могат да режат като нож, а понякога мълчанието е злато. Тази карта Таро ви уведомява, че е много по-добре да бъдете слушателят. Съберете информация. Оставете другите да говорят. Дайте си време да обработите информацията и след това споделете мислите си.

Водолей – Слънцето

Победата е толкова сладка на вкус, нали? В свят, пълен с предизвикателства, вие сте победителят. Без значение как протича този ден, има шанс нещо страхотно да излезе от него. Нищо не може да ви откаже от вашите мечти, цели и желания, защото не се отказвате.

Риби - Рицар на мечовете, обърната

Когато почувствате, че някой не „вибрира“ на вашата честота, вие му давате предимството на съмнението, надявайки се, че ще избере да постъпи правилно. Време е да решите дали този човек трябва да остане във вашия вътрешен кръг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама