Таро карта за всяка зодия за 13 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 13 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този четвъртък, 13 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Жрицата

Може да пропуснете някой детайл, Овни, особено ако се фокусирате върху повърхностни неща. Може да мислите, че познавате дадена ситуация от това, което наблюдавате, но надраскването на повърхността ще разкрие повече информация - и ще искате тези данни днес. Когато се хванете да преглеждате детайли, да изчезват по време на разговор или да не обръщате внимание на казаното, спрете се. Върнете се към момента и обърнете внимание.

Телец

Карта Таро: Седем от мечове

Често можете да разберете кога някой прави шоу за внимание по това как се държи и какво казва. Не позволявайте на мнението на другите да ви накара да мислите, че трябва да пренебрегнете интуицията си. Знаете кога сте прави. Въпрос на време е самозванецът да ви разкрие истинската си същност.

Близнаци

Карта Таро: Глупакът, обърната

Увереността рядко е лоша, но ако води до арогантност, може да мислите, че знаете повече, отколкото всъщност знаете. В бизнеса, любовта и приятелствата това може да ви накара да мислите, че можете да поемате преизчислени и разточителни рискове. Бъдете внимателни. Играйте си "най-лошия сценарий" наум, за да разберете дали решението ви да бързате напред е мъдро.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЛЯТО 2024

Рак

Карта Таро: Асо пентакли

Можете да научите голямата стойност на пестеливостта. Необходима е практика, за да помислите как вашите навици за харчене ще повлияят на цялостната ви финансова картина в дългосрочен план. Правете малки инвестиции, съчетани със спестяване на пари, когато можете да добавите бързо.

Лъв

Карта Таро: Седем чаши

Можете да бъдете толкова интуитивни и да улавяте атмосферата около себе си, така че да изглеждате сякаш преживявате трансцендентално преживяване. Когато влезете в стая и почувствате, че сте били там преди или получите проблясъци на прозрение, пуснете се по течението. Бъдете любопитни защо Вселената ви говори сега. Вероятно ще получите откровение или ще откриете нещо.

Дева

Карта Таро: Асо купи

Любовта понякога е сложна и няма да знаете дали ще бъдете наранени, докато не решите да дадете сърцето си на някой друг. Сега можете да поставите всички защитни бариери около сърцето си, но ако една връзка е предназначена да бъде завинаги или да помогне на всеки от вас да бъде стъпало към вашия вечен човек, трябва да опитате.

Везни

Везни

Карта Таро: Седем жезли

Ако искате нещо, трябва да го постигнете. Мечтите се сбъдват за другите, защо не и за вас? Мечта в сърцето ви е там с причина. Тя е там, за да можете да работите, за да я проявите в живота си. Ако е голямо и страшно за вас, това е добре! Успехът изисква работа, но следва и борба. Вашите усилия ще доведат до живота, който искате да живеете.

Вижте още:  Ангел-пазителите на тези 3 зодии най-много ще ги закрилят през юни 2024

Скорпиони

Карта Таро: Кралица пентакли

Има една стара поговорка: "Кажи ми кои са приятелите ти и аз ще ти кажа кой си". Кой и какво държите в сферата си на влияние изважда най-доброто (и най-лошото) във вас. Искате да изберете хора, които ви насърчават да бъдете най-доброто от себе си, дори ако това означава, че трябва да ви кажат болезнена истина.

Стрелец

Карта Таро: Пет чаши

Преследват ли ви съжаленията понякога? Нормално е да изпитвате скръб за решенията, които сте взели в миналото, които искате да не правите. Тези моменти обаче ви доведоха на това място и ви помогнаха да формирате уникалната си гледна точка за живота. Не тъгувайте за това, което е било; вместо това простете на себе си и бъдете благодарни за възможността да растете по начин, който ви е създал, което е прекрасно.

Козирог

Карта Таро: Императрицата, обърната

Какво не правите за себе си, а трябва? Напишете списък и си обещайте, че ще дадете приоритет на тези неща. Трябва да сте преднамерени, за да живеете живота, който искате. Създайте си график и се придържайте към него.

Водолей 

Карта Таро: Рицар на жезлите

Отегчени ли сте от работата си напоследък? Може да чувствате нежелание да се явявате на служба всеки ден. Част от вас може да иска да се откаже. Нещо може да ви липсва, но това не означава, че трябва напълно да промените кариерата си или да се откажете от настоящата си роля. Помислете как да допринесете на високо ниво и намерете страстен проект, в който да инвестирате енергията си.

Риби

Карта Таро: Светът

Поглеждайки назад към живота си, може би не сте си представяли, че ще сте тук сега. Вашата серия от избори ви доведе до това прекрасно място и сега можете да се отпуснете и да се насладите на резултатите от упоритата си работа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


 • Хороскоп за днес, 10 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 10 юли 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 10 юли 2024, според зодията.  Овен Днес е ден на динамични промени и възможности. Изравняването на Луната с Юпитер във вашия приключенски сектор ви насърчава да излезете от зоната си на комфорт. Планове за пътуване или образователни занимания могат да ви донесат...

 • 3 зодии, които ще забогатеят през юли...
  3 зодии, които ще забогатеят през юли 2024

  Има нещо вълшебно в юли. Това е месец, който обещава слънчеви дни и комфортни нощи. Време е за плажни разходки, барбекюта и възстановяване на връзката с хората, които карат сърцата ни да се чувстват пълни. Звездите се подреждат, за да донесат неочаквано богатство на три щастливи зодиакални знака.  Телец Телци,...

 • Хороскоп за днес, 11 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 11 юли 2024

  Научете какво ви очаква този четвъртък, 11 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, може да почувствате прилив на енергия, който ви тласка напред. Това е идеален момент да се заемете с дългосрочни проекти, които са били на заден план. Вашите естествени лидерски умения ще бъдат подчертани,...

 • Късметче за всяка зодия за 11 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 11 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 11 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Прекрасна изненада ще направи деня ви перфектен. Телец Любов и романтика ви очакват днес. Вижте още: Най-важната черта, от която всяка зодия се нуждае в сродна душа Близнаци Ще получите мечтаното...

 • Късметче за всяка зодия за 10 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 10 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 10 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Истинска изненада за вас от специален човек. Пригответе се за нещо незабравимо. Телец Най-малките мечти носят най-голяма радост - една от тях ще се сбъдне точно днес. Вижте още: 3 зодии, които ще забогатеят...

 • Таро карта за всяка зодия за 12 юли 2024...
  Таро карта за всяка зодия за 12 юли 2024

  Научете вашата Таро карта за тази този петък, 12 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Десет чаши Проблемите са неудобни, това е сигурно, но не сте ли изумени от това как приятелите ви изглежда излизат по начини, за които не сте и мечтали, защото сте попаднали в трудни моменти? Без тези моменти...

виж всички виж всички
Реклама