Таро карта за всяка зодия за 14 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 14 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този петък, 14 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Крал на жезлите

Картата подчертава вашите победи, не непременно самата печалба, но как сте се издигнали над това, което е било зад вас. Тази карта също така съветва да се научите да не се подчинявате на късното начало, недостатъците или слабостите в живота си, което може да ви възнагради значително. Може да бъде много задоволително и да изгради увереност за вас да погледнете назад и да видите докъде сте стигнали, не само като видите къде сте поради обстоятелствата, но и чрез упорит труд и преднамереност.

Телец

Карта Таро: Девет чаши

Средата може или да ви помогне да процъфтявате, или да ви попречи. Тази карта означава вътрешно подхранване и взема предвид факторите, които го влияят, като вашето обкръжение. Това е отличен момент да направите малка оценка и да забележите въздействието на всяко нещо в живота си. Има ли навици или хора, които не са добри за вас, или неща, които може да са послужили за цел в предишен период от живота ви, но не могат да бъдат взети в нова глава?

Близнаци

Карта Таро: Отшелникът

Независимо дали е добра или лоша, тази карта ви насърчава да подобрите себе си. Това може да изглежда като преодоляване на всякакви препятствия, които ви пречат или да се научите да намирате неща, които ви харесва да правите сами. Основният фокус е да опознаете себе си повече и да имате място да останете неподвижни.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЛЯТО 2024

Рак

Карта Таро: Седем пентакли

Тази карта ви насърчава да уведомите другите как действията им са ви повлияли; напишете благодарствени бележки или изпратете съобщение. Освен това не се страхувайте да сте първият човек, който ще направи нещо добро за другите, особено ако изглежда ненужно.

Лъв

Карта Таро: Кралица на мечовете

Имате страхотна интуиция, Лъвове; трябва само да се научите да я използвате. Тази карта означава интелект и мъдрост. Можете да виждате през истината в ситуации, което може да бъде голяма сила за вас и вашия екип. Това е чудесен момент да не се страхувате да я впрегнете и използвате в полза на всички.

Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2024

Дева

Карта Таро: Шест пентакли

Тази карта сигнализира, че получавате навременна помощ или облекчение от ситуация. Това е добра новина! Това също може да е призив да бъдете този човек за някой друг. Може да бъдете водени от състрадание и щедрост да направите нещо "ненужно", но много любезно, което може да промени ситуацията на някой друг. Може също така да допринася за кауза, която подкрепяте.

Везни

Везни

Карта Таро: Страница с чаши

Това е карта на оптимизъм и доброта. Ако е необходимо, това е моментът да промените малко начина си на мислене. Бъдете преднамерени в хвърлянето на светлина върху доброто, тъй като то може лесно да бъде пренебрегнато, и култивирайте надежда за вашата ситуация.

Вижте още:  Ангел-пазителите на тези 3 зодии най-много ще ги закрилят през юни 2024

Скорпиони

Карта Таро: Колесницата

Животът може да бъде красив, защото е пътуване; това, което не ви харесва, можете да работите, за да промените. Вие сте един и същи човек през целия си живот, но също така имате силата да се развивате. Тази карта е карта на триумфа и насладата от тръпката от живота. Мотивира ви да влезете в настоящата си ситуация и да развиете ново чувство на признателност.

Стрелец

Карта Таро: Императрицата

Тази карта разкрива зрелостта във вас, Стрелци. Призовава ви да бъдете миротворец в ситуации, които срещате и да давате пример. Това е страхотен момент да продължите да развивате силните си страни и да растете в личната си увереност.

Козирог

Карта Таро: Шест чаши

Тази карта ви призовава да прегърнете вътрешното си дете и да се насладите на прости дейности. Това може да включва уютна филмова вечер, събиране с вашите момичета или правене на неща, които сте обичали да правите като дете.

Водолей 

Карта Таро: Два меча

Може да сте на кръстопът, поставяйки под въпрос нечий истински характер и усилия в приятелството ви. Може би някой е казвал едно нещо, но е действал по начин, който му се противопоставя. Тази карта ви насърчава да направите каквото можете, за да изградите живот във вашите взаимоотношения и да забелязвате, когато поливате мъртво растение.

Риби

Карта Таро: Четворка жезли

Приливът се обърна във ваша полза, Риби. Може да излизате от труден момент, но тази карта сигнализира за здраве и доброта. Това ви насърчава да приложите наученото от трудностите и да го използвате, за да създадете още по-добро настояще и бъдеще.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама