Таро карта за всяка зодия за 20 юни 2024


Таро карта за всяка зодия за 20 юни 2024
Снимка: iStock

Научете вашата таро карта за този четвъртък, 20 юни 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Слънцето

Вие сами можете да създадете своето щастие, Овни. Тази карта ви мотивира да поемете дълбоко въздух и да направите каквото можете, за да култивирате добротата в сърцето и живота си. Независимо дали се излива в благодарност, разширяване на перспективата ви или задълбочаване на признателността за настоящия момент, това, което поливате, расте!

Телец

Карта Таро: Четворка чаши, обърната

Чувствали ли сте се в безизходица? Пробивът, който желаете, е зад ъгъла. Тази карта също така ви мотивира да поемете контрола върху това, което е във вашата власт, и да правите неща, за които знаете, че помагат да подобрите живота си. Може да е спазване на обещания към себе си (практикуване на дисциплина) или дори почивка. Оценете личните си нужди в този момент и се срещнете със себе си там, където се намирате.

Близнаци

Карта Таро: Девет пентакли

Разумно е да бъдете предпазливи или благоразумни, Близнаци, което е качеството да бъдете насочени към бъдещето. Това може да ви помогне да вземате добри решения в дългосрочен план, както и да изградите почтена репутация. Тази карта просто ви призовава да дадете най-доброто от себе си, като използвате добре ресурсите си. Всичко ще се нареди.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЛЯТО 2024

Рак

Карта Таро: Три жезли

Денят е прекрасен за приключения или за подхранване на изследователски дух. Това е страхотно време да опитате нещо ново и да поведете с оптимизъм. Вървите в плодородна почва, където много идеи, върху които се действа, могат да бъдат възнаграждаващи.

Лъв

Карта Таро: Два меча

Може да се окажете на кръстопът, Лъвове. Може да не сте сигурни какво решение да вземете и яснотата ви може да бъде замъглена. През това време е добре да се заземите и дори да се върнете към основите, за да направите своя избор. Някой може да е в състояние да ви предложи добър съвет или насока, но в противен случай гласовете могат да ви доведат до още по-голяма нерешителност. Разчитайте на интуицията си, за да преминете през това.

Дева

Карта Таро: Пет меча

Конфликтът е неизбежен, Деви. Но начинът, по който подхождате към конфликта, може да промени всичко. Тази карта подчертава страхотните ефекти от това как се показвате във вашите взаимоотношения. Например ще бъде очевидно да правите всичко възможно да практикувате разбирателство, да поддържате мира и да се борите един за друг, а не срещу. Тази карта служи като напомняне да оцените комуникацията във вашите взаимоотношения и да направите промени, за да я направите по-ефективна.

Везни

Карта Таро: Осмица жезли

Ще има моменти, когато трябва да седнете и да обмислите решение и когато ще трябва да реагирате бързо, Везни. Вие се движите напред в пътуването си и способността ви да действате бързо ви кара да напредвате.

 Вижте още: Големият хороскоп за всяка зодия за ЛЯТО 2024

Скорпиони

Карта Таро: Седем пентакли, обърната

Това, което влагате, това получавате, Скорпиони. Тази карта в обърната позиция може да разкрие неща във вас, които пречат на вашия растеж и пътуване, потенциално нетърпение или отлагане. Това е добър момент да направите вътрешна интроспекция и да забележите дали има области, които се нуждаят от любов. Вместо да подхождате към нещата със срам, бъдете любопитни какво може да се опитват да ви кажат, тъй като чувствата и аспектите на цялостното ни състояние могат да бъдат посланици. Самосъстраданието е ключово.

Стрелец

Карта Таро: Отшелникът

Тази карта подчертава значението на наличието на пространство за оттегляне и отстъпление; може да е толкова просто, колкото вашето легло, кола или където и да се намирате. Може да е красиво за вас да се връщате на това място всеки ден, за да напълните чашата си отново, като част от вечерната си рутина. Или душата ви може да копнее за по-отдадено време на възстановяване и време насаме, когато трябва умишлено да посветите този период от живота си, за да погледнете навътре.

Козирог

Карта таро: Три меча

Не презирайте бавния и постоянен растеж; неща, които бързо възникват, също могат бързо да изчезнат. Може да почувствате умората да вършите работата ежедневно, за да стигнете до върха, но вашите награди ще бъдат страхотни.

Водолей 

Карта Таро: Седем меча

Има толкова много красота в приемането и освобождаването, Водолеи, и тя може да ви срещне там, където сте. Това е чудесен момент да се примирите напълно с всичко, на което може да сте се съпротивлявали, или да преследвате независимо мислене. Това може да изглежда като промяна на позицията на сърцето ви върху неща, които са били трудни за обработка, или дори да си позволите да се откажете от нещата, които ви държат назад. Животът е красив с това, че всеки момент е нова възможност и ни е даден голям контрол, за да променим нещата.

Риби

Карта Таро: Рицар на жезлите

Предпазливостта е ключова, Риби. Мисленето преди да действате може да произведе мъдрост в живота ви и да ви предпази от щети. Тази карта също предупреждава срещу потенциален застой, безразсъдство или липса на дисциплина. Това е добър момент да направите самопроверка, за да останете на пътя, който произвежда доброта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


 • Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този вторник, 23 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте и вижте колко богат човек сте. Телец Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия,...

 • Най-щастливият ден от седмицата за...
  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

  Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 22 - 28 юли 2024. Овен - 23 юли, вторник Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите. Телец - 25 юли, четвъртък Ще получите голяма сума пари. Може да става дума...

 • Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли...
  Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли 2024

  Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 22 - 28 юли 2024 според зодията. Овен През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината...

 • Хороскоп за днес, 23 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 23 юли 2024

  Научете какво ви очаква този вторник, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден за прегръщане на промяната. С луната във вашия знак вашият емоционален радар е засилен, насърчавайки ви да се справите с нерешени проблеми. В професионален план може да възникнат неочаквани възможности...

 • Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 24 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ще получите изненада от близък приятел. Телец Любовна магия, която ще запълни сърцето ви и ще ви накара да полетите от щастие. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024 Близнаци Няма...

 • Хороскоп за днес, 24 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 24 юли 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на динамична енергия, която ви подтиква да поемете инициатива както в работата, така и в личния живот. Звездите се подреждат в подкрепа на смели решения и творчески проекти. Вашата управляваща...

виж всички виж всички
Реклама