Тези 2 зодии имат перфектен секс, но кошмарна връзка


Тези 2 зодии имат перфектен секс, но кошмарна връзка
Снимка: iStock

Има два зодиакални знака, които се привличат като магнит още преди дори да са си казали една дума. Химията между тях е взривяваща, но характерите им са напълно несъвместим. Сексът между тях е страхотен, но връзката кошмарна.

Вижте още: Тази зодия ще бъде магнит за мъжете през юни 2023

Овен и Скорпион

Тук отношенията започват с битка и продължават с война, в която и двата знака ще загубят. Това са две от най-лидерските зодии и ако Скорпионът умее да контролира и направо да хипнотизира партньорите си, то с Овена удря греда, защото той е абсолютно неподвластен на манипулации. Той е свикнал да прави каквото иска и по никакъв начин не се поддава на дресировките на Скорпиона.

Освен това, представителите на силния пол от знака Овен обича не просто да флиртуват, а често и да изневеряват, което е напълно недопустимо за егото на Скорпиона. Той не просто ще отмъсти, а ще направи всичко възможно да съсипе живота му, дори това да е с цената на собственото му щастие и спокойствие. И за двата знака са доста избухливи, честолюбиви и изпълнени с противоречия. Овенът не обича да признава чувствата си, защото смята, че това го прави слаб, а скорпионът е свикнал да бъде обожаван.  Овен и Скорпион са две души, които много се обичат, но са заключени в характерите на хора, които никога няма да се разберат

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама