Тези 2 зодии ще получат кармическа справедливост до края на май 2024


Тези 2 зодии ще получат кармическа справедливост до края на май 2024
Снимка: iStock

Тези 2 зодии определено ще получат скъп подарък от Съдбата, която ще им изпрати тъй заслужената космическа справедливост. 

Стрелец

Стрелци, няма нужда да си мръднете пръста, за да може кармата и Вселената да дръпнат всички конци и да обърнат нещата във ваша полза. Оставете лъка и стрелата и просто се облегнете и отпуснете – докато гледате как Вселената ви защитава от онези, които кроят заговор срещу вас.

Очаквайте вашите скептици да научат труден, но много необходим житейски урок до края на май, когато става въпрос за опит за саботиране на "избран". Те най-накрая ще разберат, че не всички действия са без последици. Енергията, която е била предназначена да ви унищожи, ще бъде използвана, за да ви подхранва и да ви катапултира към по-големи върхове на победа и изобилие, а враговете ви ще наблюдават отдалеч как успявате повече от това, което те биха могли. Било ви е писано да процъфтявате и да успеете, така че не позволявайте на никого да помрачи духа ви.

Вижте още: Kак всяка зодия ви показва, че силно ви желае

Везни

Везни, през последните няколко месеца вие дадохте на хората много благодат и свобода на действие. Можехте да прекарате цялата година, оплаквайки се от несправедливите неволи, на които сте били подложени, но вместо това сте се захванали да работите и сте насочили всичко продуктивно. Но сега е време да запомните вашите граници и да бъдете възнаградени за търпението си.

Вселената ви пази и е тук, за да ви подкрепи с всичко, което желаете и имате нужда. До края на май 2024 се насладете да гледате справедливост и да видите как хората, които са ви наранили, се смиряват от вашия успех и победа, и то с право. Вселената от известно време трябваше да проверява тези хора, но вие играехте жертвеното агне, защитавайки ги твърде дълго. Вселената винаги дава втори шанс, но има ограничения за нараняване на добрите хора, които заслужават хубави неща. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама