Тези 3 зодиакални двойки ще бъдат изправени пред изпитание през АВГУСТ


Тези 3 зодиакални двойки ще бъдат изправени пред изпитание през АВГУСТ
Снимка: iStock

Август месец ще постави на изпитание връзката на следните двойки. Те трябва да бъдат много внимателни не само по отношение на действията, но и на думите, които изричат по адрес на партньора си. Ето кои са зодиите, чиято връзка ще бъде поставена на сериозно изпитание.

Везни и Овен

Във връзката между Овен и Везни има истинска криза. Нито Везните, нито Овенът са склонни да се вслушат в най-важния съвет. Тези представители на зодиака трябва да обърнат внимание на това, което партньорът им говори.

В съюза между тях взаимното разбирателство вече напълно е изчезнало. Но въпреки това, колкото и да е трудно, представителите на тези две зодии все пак се опитват да общуват помежду си. Прекъсването на връзката винаги е по-лесно от нейното изграждане, но времето ще накара и двамата партньори да съжаляват за трудното решение, което са взели за бъдещето си.

Вижте още: 3-те мъжки зодии, които обичат с цялото си сърце

Лъв и Стрелец

Подопечните на Юпитер и любимците на Слънцето - в случая Лъв и Стрелец, са решили да участват в състезанието - кой е по-важен. Но рано или късно ще трябва да разберат, че победители няма и ако искат да запазят връзката си, тогава ще трябва да променят тактиката си.

Добре е партньорите да се опитат да преценят ситуацията от позицията на странични наблюдатели. Шансовете за запазване на съюза им са минимални, но все пак съществуват.

Вижте още: Внимавайте: Тази зодия е най-големият лъжец на зодиака

Скорпион и Риби

През август месец Скорпионите ще помислят сериозно над въпроса защо изобщо се нуждаят от очарователните, но същевременно безпомощни Риби, които едва ли са способни да вземат някакво решение.

Но Рибите също ще им отвърнат, започвайки да търсят недостатъци в тях. И със сигурност ще ги намерят! Резултатите ще бъдат разочароващи: трудна ситуация в двойка водни елементи, която ще завърши с голям скандал. Представителите на тези два знака на зодиака дори и да не искат, ще трябва да обсъдят належащите въпроси. В противен случай бездната между тях няма да може да бъде избегната.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама