Тези 4 зодии НЕ прощават


Тези 4 зодии НЕ прощават
Снимка: iStock/Guliver

Компромисите са залог не само за успешна връзка. Но не всеки е склонен да се съгласи на компромисен вариант. Ето кои зодии не се интересуват от чувствата на другите и никога не прощават за грешките им.

Телец

Телецът е невероятно безкомпромисен, което може да е добре в някои ситуации. Но в повечето случаи тази черта на характера му носи само негативи.

Този знак определено не знае как да прощава. Той се отличава с изключително натрапчивата си злоба.

Телецът е доста егоистичен човек, който се грижи само за собствения си живот, а проблемите на другите за него са без значение.

Везни

Везните вярват, че в трудни моменти трябва да се грижат само за себе си - това е идеалният начин да защитят личното си пространство и да не изглеждат като слаби и уязвими хора. Ето защо, ако хората около тях ги помолят за помощ, Везните се правят, че не ги чуват.

Понякога представителите на този знак могат да бъдат ужасно обидени и да трупат гняв в продължение на дълго време, без дори да се опитват да погледнат на нещата от гледна точка на другите.

КОЛКО ТРАЕ ЛЮБОВТА НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Скорпионът определено е най-страшният знак, особено когато е ядосан. Ако някой се обърне към него за помощ или поиска да влезе в нечия позиция, Скорпионът най-вероятно ще откаже, скривайки се зад маската на постоянната си мистерия и недостъпност.

Подобно недоверие, студенина и потайност единствено отчуждава другите от Скорпиона.

Козирог

Човекът с най-малък „резерв“ за прошка и разбиране в зодиака е Козирогът. Той упорито върви напред и празнува победите си само със себе си. Този знак се опитва да се отнася към всички еднакво. Но когато дадена ситуация изисква дори и най-малкото проявяване на съпричастност, Козирогът превключва на режим безразличие.

Той е изключително непримирим знак. Поведението му почти винаги е в стила "ти си виновен".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама