Тези 4 зодии прощават, но никога не забравят


Тези 4 зодии прощават, но никога не забравят
Снимка: iStock/Guliver

Всеки допуска грешки, но е важно да знаем как да прощаваме, за да може да продължим напред. Има обаче някои зодии, които ще ти простят, но никога няма да забравят това, което си им казал или причинил.

Телец (20 април - 20 май)

Необходимо е много, за да нараните Телеца. И той няма непременно да таи горчиви чувства, защото да бъдем честни - бил е от другата страна на тази ситуация, където се е надявал някой да прости на него. Той определено ще ви прости за малките и големите неща, но каквото и да се случва, винаги ще има нещо наум.

Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът е супер емоционален. Той не се притеснява да показва чувствата си, затова лесно може да разберете кога ви е ядосан и кога ви е простил. И тъй като е много чувствителен, не му харесва да си играете с него по никакъв начин. Ще изглежда сякаш ви е простил, но винаги ще помни какво сте му причинила и как сте го накарала да се чувства. Определено нямате много шансове с Рака.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везната обича, когато всичко се случва спокойно в живота й. Затова, ако двамата се скарате, той ще търси начин бързо да продължи напред. Да, той ще ви прости, но ако постоянно спорите, няма да се примири с това. Знае, че е по-добре за него просто да сложи край на тази връзка.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Тъй като Козирогът е наистина инат, може да бъде изненадващо да разберете, че всъщност прощава много бързо. Тъй като за него е важен самоконтролът и да контролира ситуацията, той ще ви прости бързо, но ще си вземе поука от действията ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама