Тези две зодии винаги ще ви помогнат в беда


Тези две зодии винаги ще ви помогнат в беда
Снимка: Istockhphoto

Всеки човек идва на тази земя с мисия спрямо качествата, които притежава. Свободната ни воля е онази малка магия, от която зависи дали това, което носим в себе си като потенциал, ще бъде използвано, за да направим света по-добро място или обратното.

Вижте още: Тези 4 зодии са най-отдадени във връзките 

Днес ви представяме 2 зодии, на които звездите са заложили в природата им да бъдат хора, на които може да се разчита и в най-голямата беда.

ДЕВА

Девите имат умението да разглеждат всеки проблем в най-малки детайли, така че да му направят пълна дисекция и да разберат къде се крие зародишът му и да го отстранят. На пръв поглед изглеждат доста критични, но са хора, които никога няма да се изплашат и да ви откажат помощ. Обективната им преценка е от изключителна важност за трезвия анализ на всяка ситуация. Това са едни от най-дискретните хора, които знаят истинското значение на думата "тайна".

СКОРПИОН

При представителите на тази зодия думата "чест" е на първо място и те никога няма да ви оставят в труден момент не заради вас, а заради себе си. Изключително силната им интуиция е способна да обезвреди и най-страшните ви врагове. В кризисни ситуации Скорпионите са изключително изобретателни. Те са психолози по природа и ще ви навигират успешно и през най-тежките емоционални кризи, докато излезете от тях.

Вижте още: Тази зодия я очаква невиждано щастие на Великден

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама