Тези зодии ги очаква страстен флирт през лято 2023


Тези зодии ги очаква страстен флирт през лято 2023
Снимка: iStock

Скорпион

Време е да се почувствате обичани. Отдавна сте забравили какво е истинска тръпка и макар някои от вас да са във връзка, не се чувстват щастливи. Оставете угризенията, те са излишни, когато сърцето ви не обича истински човека, с когото сте. Имате нужда от нова романтична тръпка, която да ви даде нови сили и вдъхновение за сбъдването на вашите мечти. И ще срещнете точно това, от което имате нужда. Новият човек в живота ви ще усети, че сте плахи и ще подходи много внимателно към вас. Този подход ще разтописърцето ви и ще ви даде надежда, че този път може би ще е различно.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за юли 2023

Близнаци

Вие не сте от хората, които вярват в любовта от пръв поглед, но това лято ще се случи нещо, което ще промени представите ви за влюбване. Единственото, което трябва да направите, е да скъсате веднъж завинаги с миналото и да сте готови да започнете на чисто. Спрете да бъдете толкова предубедени към противоположния пол, отпуснете се и се наслаждавайте на мига.

Овен

Овните са изключително директни и не се срамуват да покажат чувствата си. За тях наличието на конкуренция не е никакъв проблем и са готови да се борят до последно, за да постигнат целта си. Знаят точно какво искат и не биха се поколебали да направят всичко възможно, за да го получат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама