Тези зодии НЕ могат да живеят под един покрив


Тези зодии НЕ могат да живеят под един покрив
Снимка: iStock

За тези зодии съжителството под един покрив е невъзможно заради различията в характера им. Ето кои са те. 

Близнаци и Скорпион

Близнаците се отличават с откритост и искреност. Но въпреки това, те са непостоянни и често променят гледната си точка. За Скорпионите е важно да са наясно с плановете на партньора им. В случая Близнаците не биха споделили това със Скорпиона и в крайна сметка връзката на тези два знака няма да им донесе щастие.

РЕАКЦИЯТА НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ ПРИ РАЗДЯЛА

Телец и Водолей

Телците са известни със своето спокойствие, любовта си към реда и стабилността. На Водолеите им е скучно да живеят в такива условия, те обичат да експериментират. И съответно на тези два знака ще им е трудно да намерят общ език.

Дева и Везни

Представителите на тези зодиакални съзвездия са твърде различни. Девите са практични и рационални. Везните са склонни да гледат на всичко през розови очила. Тези две зодии определено никога няма да постигнат мир и хармония в отношенията си.

5 знака, че "приятелите" ви ви използват

Козирог и Стрелец

Козирозите са сериозни и усърдни. Те работят упорито, за да постигнат целите си. Стрелците, от друга страна, се отличават с лекомислие, нежелание да се опитат да постигнат нещо. Невъзможно е между тези два знака да има разбирателство. 

Овен и Рак

Овните са избухливи и това качество ги кара да вземат решения бързо, без да се замислят. Раците са мудни и педантични. Представителите на тези два знака не трябва да експериментират и да се опитват да живеят заедно, защото от това съжителство няма да излезе нищо добро.

Ето как да се справим с пролетната умора

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама