Тези зодии НЕ показват чувствата си на публично място


Тези зодии НЕ показват чувствата си на публично място
Снимка: iStock/Guliver

В тази статия ще ви разкрием кои са зодиакалните знаци, които въпреки че са много романтични и обичат с цялата си душа, не обичат да го показват. Особено ако наоколо има много хора.

Козирог

Козирозите са тези, които с две ръце биха подкрепили закон, който забранява целувките на  обществени места. Защото те самите при никакви обстоятелства не се поддават на демонстрация на своите емоции и чувства. Те не могат да си обяснят, защото хората се нуждаят от показност и непрекъснато се държат за ръка на публични места или се целуват пред много хора. Те просто не са такива.

Водолей

Водолеите предпочитат да контролират собствените си емоции, така че когато видят някой, който не умее да прави това, те веднага изпитват гняв и завист. Самите те не обичат да показват чувствата си на публично място и смятат, че никой не трябва да го прави.

Скорпион

Скорпионите по принцип не обичат публичните демонстрации на емоции. Но по принцип този зодиакален знак се опитва да се държи възможно най-неемоциалнално пред други хора. Той държи на личното си пространство и само там се чувства свободен да показва емоции и близост.

Телец

Телецът ясно знае, че всякакви емоции и чувства е добре да се демонстрират само в подходяща среда. Вкъщи, например, където се чувства спокоен и щастлив. И със сигурност не на обществено място. За него някой да се целува пред много хора е само израз на показност. Това, според Телец, трябва да се прави само вкъщи.

Везни

Везните не обичат да демонстрират емоциите си пред другите, защото самите те не изпитват толкова силни емоции, които биха искали да демонстрират. Те просто се нуждаят от небрежно докосване, за да почувстват близостта на любимия човек. Не могат да разберат хората, които с часове не спират да се прегръщат и целуват и то на публични места.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-СИЛНО ЧУВСТВО ЗА ОТГОВОРНОСТ

Риби

Представителите на този зодиакален знак не само са против демонстрацията на емоции и чувства, но много повече искат да създадат впечатление за увереност, гордост, мистерия и независимост у другите хора. Така че бързата целувка е максимумът, който могат да си позволят. Но у дома или някъде в заведение – Рибите могат да се отпуснат. И съвсем спокойно демонстрират всичко, което изпитват. Защото според тях, на тези места няма нищо лошо да покажеш емоции.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама