Тези зодии НЕ понасят лятото и нямат търпение да дойде есента


Тези зодии НЕ понасят лятото и нямат търпение да дойде есента
Снимка: iStock

Много хора нямат търпение да дойде лятото. Леки рокли, дълги дни, ваканции, всичко е някак по-лесно със слънцето. За други обаче този сезон е кошмар.

Тези 2 зодиакални знака наистина не понасят лятото:

Телец

Телците са много капризни през лятото. Не обичат да плуват и да пият коктейли, а през горещите дни нямат търпение да се стъмни и жегата да си отиде. Предпочитат зимата, защото им дава сигурност. В началото на годината си правят планове, към които искат да се придържат. През лятото историята е друга – всички около тях „кроят“ внезапни планове и решават ден за ден какво ще правят, а Телците не обичат внезапните ситуации, така че лятото дост ги напряга.

Вижте още: Най-темпераментните зодии, които избухват лесно

Козирог

Козирозите са отдадени на работата. Като работохолици, те не се вълнуват от отпуски, защото им е трудно да избият работата от главите си. Лятото ги принуждава да ходят на почивка и това не се харесва на тази зодия, защото смята лежането на плажа за загуба на време. Твърдят, че е по-приятно да работят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама