Тези зодии са най-лошите колеги


Тези зодии са най-лошите колеги
Снимка: iStock/Guliver

Хората от тези зодии не успяват по никакъв начин да се впишат в професионалния екип и те неслучайно са считани за най-лошите колеги.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Хората от тази зодия са твърде самоуверени и амбициозни. Те не биха пропуснали възможността да покажат на всички своето превъзходство, което предизвиква негодувание сред колегите им. Стрелецът се опитва винаги да бъде крачка напред, което не може да не ядосва останалите. Представителите на този знак често се отегчават от рутинната работа и се опитват да я прехвърлят на другите, а това никак не им харесва.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Водолеите са твърде откъснати от екипа. Може да изглежда, че са близки с колегите си, но всъщност не са. Водолеите са самотници, затова се опитват сами да решават всякакви проблеми по пътя си и не молят никого за помощ. Те са критични към работата на колегите и ако допуснат грешка, ще ги оценят с цялата си строгост.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионът неслучайно е най-големият интригант във всеки отбор. Той внимателно обмисля всеки свой ход и отстранява противниците от пътя си. За всички служители е много трудно да намерят общ език със Скорпиона. Представителите на този знак определено ще си отмъстят за обидите.

Близнаци (22 май - 21 юни)

Постоянните промени в настроението на Близнаците и постоянните закъснения за работа дразнят колегите им. Освен това представителите на този знак са твърде приказливи и склонни към клюки, въпреки че на пръв поглед изглеждат смирени и кротки. 

Овен (21 март - 19 април)

Хората, родени под тази зодия, "унищожават" всички конкуренти по пътя си и се считат за най-умни. Поради прекомерна амбиция за тях е трудно да се разбират с колегите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама