Тези зодии са най-лошите партньори в любовта


Тези зодии са най-лошите партньори в любовта
Снимка: iStock

Представителите на следните 3 зодии са най-лошите партньори в любовта. Те винаги поставят собствените си интереси на първо място и не са готови да се променят дори заради любимия човек.

Лъв

Лъвовете са горди и егоцентрични. Ето защо им е много трудно да си намерят любим. Те често идеализират партньора, а след това инициират конфликти, тъй като очакванията им не са оправдани. Лъвовете често се чувстват самотни, дори когато са във връзка. Това е причината често да прибягват до изневяра, въпреки че не могат да го скрият дълго време.

Везни

Везните напълно заслужено могат да бъдат избрани за герои в риалити предавания за житейски мелодрами. Те успяват тайно от половинката си да намерят нов обект на обожание, влюбват се в него и след това не знаят кого да изберат. За съжаление подобни ситуации са доста често срещани сред Везните.

Водолей

Във връзките си Водолеите мислят единствено за себе си. Ако загубят интерес към даден човек, те веднага ще го напуснат. За тях намирането на нов любим, докато все още са във връзка, не е нещо грешно.

 

С тези 3 зодии е трудно да се създаде дългосрочна връзка и причината за това се крие в характера им.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама