Тези зодии ще получат добър знак от Вселената на Цветница


Тези зодии ще получат добър знак от Вселената на Цветница
Снимка: iStock

Ето кои са зодиите, които ще получат някакъв знак свише на днешния празничен ден!

1. Козирог

На 28 април вашият партньор се нуждае от помощ с нещо, което сте напълно готови да дадете. Той ще ви накара да се чувствате щастливи, тъй като това е неговият начин да ви покаже, че ви вярва повече от всеки друг. А като цяло вие сте хора, ориентирани към действие, а не думи!

Сега, когато Меркурий стана директен, всички комуникации започват да стават много по-лесни и така няма недоразумения. А с тази комуникация и добро настроение ще дойде и добра новина от страна на любимия човек!

Вижте още: Ето кои са 3-те зодии с най-силен характер

2. Рак

Това, през което преминавате през този ден, е много специфично и тъй като сте свикнали със задушаващия ефект на ретроградността, не сте напълно готови за идеята, че можете да успеете.

Откакто Меркурий смени посоката си, това ви насочва към успех, но вие сякаш се страхувате от него, защото сте свикнали с идеята, че толкова много неща могат да се провалят. Страхът от провал е в основата на всичко, което правите, но на Цветница ще откриете голям подарък от Вселената - вие сте доста уверени в себе си и в живота като цяло.

Това, което ви носи този ден, е подновено чувство на увереност и макар че може да отнеме малко повече време, отколкото сте предполагали, ще видите, че все още има неща, на които си струва да се доверите. Да, изминахте дългия път, за да намерите себе си тук, но сте научили толкова много уроци по пътя. Така че, стойте изправени и горди!

3. Риби

Не харесвате нещо, което някой ваш близък прави, и смятате, че това е свободен свят, така че защо да не можете свободно да говорите и да изразите мнението си, дори ако този друг човек се чувства наранен от това?

Вселената ви дава знак – не оставяйте да ви правят глупави. Разбира се, постарайте се да бъдете по-щадящи, когато трябва да изложите мнението си, но не си мълчете, защото за първи път от доста време имате нужната смелост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама