Тези зодии ще са най-големите каръци на утрешния петък 13-и


Тези зодии ще са най-големите каръци на утрешния петък 13-и
Снимка: iStock

Въпреки че утрешният петък 13-и може да не е съвсем лош ден за всички, тези три зодиакални знака ще изпитат повече трудности от обикновено. За тези, които смятат, че този ден ще им донесе лош късмет, важно е да помнят, че късметът не е нещо, което ни се случва, това е нещо, което ние създаваме… Освен ако не сте една от тези зодии. (Шегувам се!)

Скорпион

Скорпионите са известни със своята интензивна и емоционална природа, което може да ги направи по-податливи на лош късмет в петък 13-и. Може да се сблъскат с непредвидими предизвикателства в техните любовни отношения или пък в професионалните си начинания. За Скорпионите е важно да останат спокойни и уравновесени през това време. Да направят крачка назад и да премислят ситуацията си, преди да вземат прибързани решения. Може да е по-лесно просто да избухнете и да се справите с последствията, но в петък 13-и бъдете малко по-внимателни с изказа си.

Вижте още: Какво НЕ трябва да правите на петък 13-и

Козирог

Козирозите са известни със своя трудолюбив и амбициозен характер, но това може да работи срещу тях в петък 13-и. Могат да претърпят неуспехи в кариерата си и да се почувстват разочаровани от липсата на напредък. Козирози, може да ви е трудно да видите, но прогресът не е линеен - и ако имате негативно мислене, никога няма да стигнете до мястото, където искате да бъдете. Затова е важно да останете упорити и да не се отказвате от стремежите си, но също да си починете и да преоцените стратегията си, ако е необходимо.

Водолей

Водолеите са известни със своя независим и прогресивен характер, но това може да ги направи по-податливи на лош късмет в петък 13-и. Те могат да преживеят неочаквани промени в отношенията или личните си начинания и може да се борят да се адаптират към тези нови обстоятелства. Важно е за Водолеите да бъдат отворени и гъвкави през това време и да приемат промените, които идват по пътя им.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама