Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през юни 2023


Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през юни 2023
Снимка: iStock

Месен юни освен лятно настроение ще донесе и много късмет на две зодии, които с каквото и да се захванат, ще ударят джакпота. Сега е времето да дадат началото на най-смелите си мечти, защото звездите са изцяло на тяхна страна.

Вижте още: Това са зодиите, за които ЮНИ ще е пълен купон

ЛЪВ

Лъвове, юни определено е един от най-силните ви месеци в годината. Сега е време да се впуснете във всички онези нови начинания, за които все не ви достигаше смелост, защото периодът ви дава зелена светлина да достигнете върхове, за които дори не сте мечтали.

Изключително успешни ще са сделки, свързани с недвижимо имущество. Необвързаните представители на зодията е твърде възможно да срещнат една доста интересна личност, която да прати самотните им нощи в миналото.

СТРЕЛЕЦ

Стрелци, вие по рождение сте една от най- късметлийските зодии, но в последните месеци, като че ли иначе ведрият ви характер беше подложен на вселенско изпитание. От юни обаче животът ви тръгва в мечтаната посока. Очакват ви големи успехи в работата, а в личния ви живот ще започнете отношения с една личност, която съществуваше само в мечите ви. Много вероятно е това лято да постави основите на онази голяма любов, която чакате години наред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама