Тези зодии ще срещнат любовта през ФЕВРУАРИ


Тези зодии ще срещнат любовта през ФЕВРУАРИ
Снимка: iStock

Това са четирите зодии, които ще срещнат истинската любов през месец февруари:

Близнаци 

Самотните Близнаци ще се радват на щастлива среща, ако поне малко занижат високите си критерии. Представителите на тази зодия могат най-накрая да се запознаят с идеалния за тях човек.

Но внимавайте, ако сте започнали виртуална афера, тъй като запознанството на живо може да се окаже много разочароващо.

Астролозите съветват Близнаците да излизат повече, да ходят на кино и да са в компанията на приятели, защото именно в подобни ситуации могат да срещнат любовта на живота си.

Категорично обаче трябва да забравят за романс в офиса, тъй като той ще завърши със сериозен скандал, който дори може да прерасне в уволнение за една от страните.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ СМЕНЯТ РАБОТАТА СИ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

Овен

Самотните Овни ще имат късмет още от първите дни на февруари. Около представителите на тази зодия непрекъснато ще се въртят интересни хора, които ще направят месеца пълен със срещи и приятна комуникация. Астролозите вярват, че от многото събеседници Овните най-накрая ще могат да открият сродната си душа. Трябва обаче да отворят сърцето си и да бъдат по-решителни.

Козирог 

Гответе се за приятни запознанства през последното десетдневие на февруари, но това не е причина да прекарате първата половина на месеца в изолация. 

Астролозите предупреждават, че "вашият човек" ще се появи най-неочаквано, така че трябва да излизате по-често.

И много важно - не бъдете толкова критични към мъжете, които срещате за първи път. На някои хора им трябва малко повече време, за да покажат истинското си лице, което всъщност може да е прекрасно.

Лъв

Лъвовете може и да преживяват раздяла в момента или да са толкова самотни, че по нищо да не си личи, че ги чака нова връзка през февруари. Обаче съдбата си знае работата и ще ги срещне с нов човек, който ще събуди интереса им за минути. Ще открият много общи неща, ще имат дълги разговори, вълнуващи вечери и романтика, за която не са и предполагали, че съществува. Лъвовете ще се влюбят много силно и за щастие любовта им ще бъде споделена и много щастлива.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама