Тези зодии винаги въртят любов с колеги


Тези зодии винаги въртят любов с колеги
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии винаги успяват да се забъркат в любовен романс на работното място. И макар че след всяка раздяла с колега се заричат никога повече да не го правят, то след един работен обяд отново са във вихъра на чувствата.

Вижте още: Тези 3 зодии са детектор на лъжата, не може да ги имамите

Близнаци

Мотивираният Близнак е много ефективен и полезен служител. Неговото остроумие, но и откритост го прави трудолюбив и готин колега. Близнаците работят най-добре, когато се доверяват на другите. Всъщност те са едни от най-емоционално осъзнатите зодии на работното място. Близнаците постоянно се грижат всички около тях да са доволни. Обичат да помагат на колеги в стремежа им към професионален успех. Когато решат да си намерят партньор, те са най-силно привлечени от амбициозните и успешни личности в тяхната работна среда. Може би това е причината да започнат връзка с някого от колегите си. Тогава те винаги имат доверен човек, от когото могат да получат професионален съвет, независимо колко трудна е ситуацията, в която се намират.

Скорпион

Този воден знак е известен с това, че е шефът, който живее от енергията на другите, докато подхранва собствената си страст. Скорпионите са най-щастливи, когато са творчески ангажирани, но лесно можете да нараните егото им, ако не ги харесвате. С течение на времето те намаляват гарда си, позволявайки на любовта да влезе в живота им. След като насочат интереса си към колеги, те лесно започват бурен роман с някой, който се занимава със същата професия като тях. Ако такава връзка не се получи, Скорпионите се оттеглят, защото са емоционално наранени, но обикновено успяват да разрешават проблемите, използвайки своя интелект и темперамент.

Вижте още: Това е най-привлекателната черта на всяка зодия

Овен

Овните смятат, че могат да постигнат всичко, но трябва да имат партньор, който да ги подкрепя визията. Те се страхуват да се срещат с хора от други професии, защото тогава смятат, че половинката им не разбира пътя им и ще потъпче мечтите им. Те не искат някой, който е склонен да прави прибързани заключения при първите признаци на проблеми. Поради това Овните често запалват фитила на романтиката по време на работните си дни. В края на деня те искат да си легнат с половинката и да обсъдят последните новости в тяхната област.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама