Тези зодии винаги закъсняват


Тези зодии винаги закъсняват
Снимка: iStock/Guliver

Закъснявате ли често, колкото и да се стараете да сте навреме? Значи най-вероятно сте сред някоя от следните зодии:

Овен (21 март - 19 април)

Според астролозите, най-положителните черти на Овен - самоувереността и лидерството - всъщност могат да ги направят по-склонни да закъснеят. Такова изключително чувство за самочувствие може да доведе до липса на самосъзнание и неспособност да се грижи за времето и енергията си. Много често тези зодиакални знаци не могат да се справят с всички свои задачи, така че често закъсняват с крайните срокове. Според астрологията хората, родени под знака на Овен, често излъчват увереност, така че дори и да закъсняват често, хората дори могат да не забележат.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците не са най-надеждният знак на Зодиака, отбелязват астролозите. Тъй като тяхната природа ги кара да са едновременно социални и морални, те вероятно ще правят планове и след това ще поставят под въпрос решението си да правят планове. С други думи, склонността към преодоляване на нещата може да ги накара да закъснеят с всичко.

Друга причина Близнаците да закъсняват за срещи е, защото стоят пред гардероба си дълго време, опитвайки се да решат какво да облекат.

Рак (21 юни - 22 юли)

Ракът се опитва винаги да е навреме, но тревожният му мозък трудно се справя със всичко - от какво да облече до кога да тръгне, по кой път да мине. Точно затова този знак много често закъснява за срещи.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Като въздушен знак Водолеите могат да бъдат непредсказуеми и ненадеждни. Не че това винаги е лошо нещо. По-скоро тенденцията им да бъдат дълбоки мислители може да означава, че са твърде заети с мислите си или творческите си начинания, за да осъзнаят, че те закъсняват много за среща или важно събитие.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СА НАЙ-ЕМОЦИОНАЛНИ И ИЗБУХВАТ ЛЕСНО

Хората, родени под знака на Водолей, имат свободен дух и голямо въображение. Това означава, че са яростно независими и мразят идеята да бъдат контролирани. Ако сте Водолей, кариера, свързана с писането или фотографията - където контролирате графика си, може да се окаже по-подходяща от работа в офис от 9.00 часа до 17.00 часа, която не отговаря на вашия астрологичен профил.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама