Типовете мъже, които не могат да ви устоят, според вашата зодия


Типовете мъже, които не могат да ви устоят, според вашата зодия
Снимка: iStock

Научете какви мъже привличате най-много според вашия зодиакален знак. Много е вероятно да се изненадате.

Овен

Противоположностите се привличат, ако питате някой, който харесва жена Овен. Докато жени от тази зодия са пълни с енергия, импулсивни и имат навика да говорят, преди да са имали време да обмислят нещата, мъжете, които си падат по тях, обикновено са напълно различни. Те са сдържани или малко срамежливи, дори намират Овните за неустоими. Тяхната енергия е магнетична, така че няма как да не си паднат по тях.

Тази комбинация е сладко-горчива. Две противоположни личности могат да се разочароват една друга и връзката може да приключи, преди да е започнала, или те могат да бъдат перфектни партньори. Ако намерят начин да се впишат в живота на другия, могат да установят баланс и хармония.

Телец

От всички зодии Телецът е най-уравновесеният. Те са хладни, спокойни и техните амбиции и трудолюбие са неща, които заслужават възхищение. Лесно привличат погледите на общителни, шумни и енергични мъже. Те са пленени от спокойствието и стабилността, които една жена Телец може да осигури. Знаят, че тя е човек, на когото могат да се доверят и да разчитат по всяко време. С нея ще имат необходимия баланс и връзка, лишена от излишни драми.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за януари 2024

Близнаци

Близнаците определено са едни от най-общителните знаци на зодиака. Хората са привлечени от техния свободен дух, заразителна усмивка и вълнението, което създават.

Типът мъж, който не може да устои на жена Близнаци, за съжаление е малко контролиращ. Те ѝ се възхищават толкова много, че лесно стават собственически настроени и ревниви към другите мъже около нея. Жената Близнаци ще направи всичко възможно, за да успокои ума им и да ги увери, че няма повече място в сърцето си, освен за мъжа, когото обича. Ако тя не успее да го направи, това е неговата загуба.

Рак

Тя е склонна да бъде открита за чувствата си и ще поиска това, което желае, затова е в най-добрата позиция да привлече точно това.

Жената Рак е човек, който носи топлина в себе си и безкористно я споделя с хората в живота си. Тя винаги е тази, която дава повече.

Въпреки че една жена Рак ще има етап в живота си, когато нейната емпатия и доброта се приемат за слабости, тя несъмнено ще привлече мъж, който е по-скоро като нея.

Типът мъж, който не може да ѝ устои, ще бъде също толкова романтичен като нея, той ще наблегне на платоничното приятелство във връзката, но също така ще намери нейната сладост за изключително привлекателна.

Вижте още: Тези зодиакални знаци ще се радват на изобилие през януари 2024

Лъв

Чарът и харизмата на жената Лъв е нещо, което трудно може да остане незабелязано от някого.

Те се радват да бъдат център на вниманието на всички и се чувстват комфортно в собствената си кожа. Тяхната увереност е най-привлекателната им черта, затова най-много ще им се възхищават тихите и сдържани мъже. В същото време те се плашат от силата и независимостта на жената Лъв и това е чертата, на която се възхищават най-много в тях. Истината е, че жената Лъв е идеална за тях, защото имат нужда от някой, който да ги вдъхнови да напуснат зоната си на комфорт. Жената Лъв ще се радва да помогне. Въпреки това, тя няма да търпи дълго. Нуждае се от някой, който да върви до нея, а не от някой, когото трябва да бута и дърпа през живота.

Дева

Тя обича да планира напред и не е склонна да оставя природата да си върви по пътя, по този начин тя се чувства сякаш губи контрол.

Жената Дева дава най-добрите съвети, когато някой има проблем, те искат да споделят с нея и тя ще направи всичко възможно, за да им помогне да го разрешат.

Поради тази причина тя привлича мъже с проблеми. На подсъзнателно ниво те чувстват, че жената Дева може да ги поведе и да ги върне на правилния път. Не е лесно за жената Дева да бъде някой, който винаги носи всички тежести, но в нейната природа е винаги да бъде по-големият човек, който разбира и осигурява комфорт и насоки, когато е необходимо.

Везни

В постоянния стремеж към баланс и хармония жената Везни ще иска някой да бъде равен с нея във връзката, някой, който ще може да отвърне на всичко, което тя дава. Но докато не намери своя човек, тя ще привлича мъже, които винаги са с единия крак извън вратата и не са съвсем готови да се обвържат.

Тъй като самата тя е нерешителна, Везните често се оказват пристрастени към някой, който споделя тази личностна черта. На подсъзнателно ниво тя може да се свърже, въпреки че вярва, че в любовта няма място за несигурност.

Вижте още: 10 знака, че сте невероятно добра в секса

Скорпион

Скорпионите са самодостатъчни и изключително уверени, така че не е чудно, че мъжете, които приличат на тях, ги намират за неустоими. Независимите мъже смятат, че Скорпионът е правилният партньор за тях, защото имат подобна природа.

Жените Скорпион се чувстват комфортно сами, но също така ценят и жадуват за отдадена връзка. И все пак те никога не биха се примирили с посредствена или скапана връзка, която не е подходяща за тях.

Преди всичко жените Скорпион са въплъщение на страст и чувственост, привличат повечето типове мъже. Въпреки това, само тези, които имат същото ниво на страст, увереност и независимост, ще бъдат напълно очаровани от тях.

Стрелец

Жената Стрелец е циганска душа, която жадува за приключения повече от всичко. Тя се отегчава много бързо, като прави едни и същи стари неща отново и отново, затова трябва да опитва нещо ново и различно от време на време.

Мъжете, които я намират за неустоима обаче, не са толкова дръзки и авантюристични. Те обичат стабилността и лесно изпадат в коловоз, което е най-лошият кошмар на жената Стрелец. Ако не се срещнат наполовина, връзката е обречена. Но ако се намерят в подходящия момент от живота, когато един Стрелец е готов да се установи и да пусне някои корени, те могат да бъдат много щастливи заедно.

Вижте още: Те са огън в работа и любовта: Най- страстните астрологични знаци

Козирог

Жената Козирог обича ретро любовта. Тя не харесва модерните запознанства. Иска да бъде ухажвана, да има доброта и усилия.

Тя жадува за безопасност и стабилност, но за нейно съжаление привлича мъже, които не споделят нейните чувства. Те я помитат с удивителното си чувство за хумор и чаровни маниери, докато не излязат от живота ѝ. Една жена Козирог наистина се нуждае и заслужава някой, който прилича повече на нея, а не на глупаците, които не спира да привлича.

Вижте още: 7 съвета как да заздравите връзката си

Водолей

Ако искате пример за някой, който е истински мил, ще го намерите в жена Водолей. Тя винаги е с розови очила и избира да вижда само доброто в хората.

Не е чудно, че тя често е сляпа за всички червени знамена, които се развяват пред нея и ѝ казват да стои далеч от играчите. Те са привлечени от нейния добросърдечен характер, който могат да използват. Това, което не знаят, е, че една жена Водолей няма да търпи да бъде малтретирана твърде дълго. В крайна сметка тя ще свали тези розови очила и ще ги изрита от живота си, сякаш са нищо.

Риби

Жената Риби се смята за цвете. Тяхната душа на мечтател ги кара от време на време да търсят умствени убежища и пространство за себе си.

Напротив, мъжете, които не могат да им устоят, са изключително общителни. Те обичат спокойствието, което им носи да са с жена Риби, а в замяна я събуждат от нейните вечни мечтания и малко разтърсват света ѝ.

Въпреки че една жена Риби и мъжете, които привлича, не могат да бъдат по-различни, те обикновено намират начин да вземат най-доброто от двата свята и да направят напълно съвместима и любяща двойка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама