Топ 5 на тираните в зодиака


Топ 5 на тираните в зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите разкриха кои са най-големите тирани в зодиака. Ето как да ги разпознаете и как да се справите с тях. Вижте класацията на най-тираничните знаци, подредени във възходящ ред.

Овен

Овенът изисква безспорно подчинение. Той е изключително груб. Прибягва дори до физическа саморазправа, когато иска да наложи мнението си. Обикновено представителите на този знак възприемат това поведение от детството и по-късно го пренасят в живота си.

За Овена тиранин трябва да знаете, че той се поддава на по-силни противници. След като разбере, че имате достоен защитник, ще изчезне от страх да не получи заслуженото.

Скорпион

Скорпионът е не само тиранин, но и манипулатор. Той е ревнив и паразитиращ върху емоциите на хората около него. Още от самото начало  тиранинът-манипулатор познава всичките ви слабости и знае как да ви окаже натиск.

Зад тираничния характер на Скорпиона се крият личните му страхове. Най-вероятно такъв човек е получавал по-малко любов и внимание в детството си и сега подсъзнателно отмъщава на света за това.

С тираните от този знак може да се справите единствено като им покажете, че преди всичко обичате себе си.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ ПРЕДАТЕЛСТВО ПРЕЗ 2021

Дева

Девата постоянно контролира ситуацията, критикува и сравнява с другите. Обикновено нейната тирания се проявява в досада - тя постоянно се дразни от всичко и винаги е недоволна.

Девите са големи идеалисти и това е причината за тяхната тираничност. По-добре не реагирайте на критиките им твърде агресивно.

Заявете какво точно не харесвате в тях. Девите са от тираните в зодиака, с които имате шанса да уредите всичко мирно чрез преговори.

Лъв

Лъвът изразява своето мнение, контролира, показва егоцентризъм и авторитет. Тираните от този знак много обичат себе си и предпочитат да бъдат възхвалявани и идеализирани от околните. Обикновено го получават чрез морален натиск, демонстрирайки своето превъзходство и сила.

Можете да победите тираничния Лъв само като му покажете, че той  не е център на Вселената.

Рак

Ракът умело манипулира и внушава чувство за вина. 

Само доверието и честната комуникация могат да смекчат тиранина от този знак и да го превърнат в нормален човек. Трябва да изкорените страха му от загуба, заменяйки го с чувство за сигурност и спокойствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама