Топ класация на зодиите, които ненавиждат идеята за брак


Топ класация на зодиите, които ненавиждат идеята за брак
Снимка: iStock

Бракът не е лъжица за всяка уста. Може да е единствената клетка на обществото, но свещената връзка върви с много отговорности, работа, усилия и тежест. Не е редно да принуждавате човек да се жени, ако не е готов за това. Ето как различните зодии възприемат идеята за брак.

1. Водолей

Мислите за брака като за жестока институция, при която хората са принудени да се обвържат в свещена връзка. Вашата свободолюбива природа мрази идеята да се обвържете с един човек за цяла вечност, особено ако изобщо не го познавате.

2. Риби

Много трудно се справяте с конфликти и проблеми в брака, защото изобщо не можете да се справите с тежките емоции. Ще направите всичко по силите си, за да се измъкнете.

3. Стрелец

Нуждата ви от независимост и приключения ви ограничава да се обвържете с някого. Вие също разглеждате брака като договор, при който хората са принудени да прекарат живота си заедно.

ТЕЗИ 5 ЗОДИИ СА ЦАРЕ НА ФАЛШИВИТЕ ОБЕЩАНИЯ

4. Близнаци

Не обичате да сте обвързани с човек до края на живота си. Обичате да се забавлявате, да флиртувате и да се задоволявате с парчето си свобода.

5. Козирог

Винаги сте фокусирани върху работата си, което ви затруднява да прекарвате време със семейството и приятелите си. Не ви харесва идеята да се ожените за някого, защото кариерата ви е на първо място.

6. Лъв

Бракът е прекалено много за вас. Понякога можете да се откъснете емоционално от партньора си, разпалвайки битки и спорове, които бавно могат да станат токсични. Подобни неприятности ви карат бавно да мразите идеята за брак.

7. Овен

Харесвате идеята за брак само докато не ви създава никакъв стрес или проблеми. Вашите несигурности обаче могат да ви затруднят да останете с човек за цяла вечност.

8. Везни

Имате много остро усещане за това как да се справите и да оправдаете конфликтите. Давате всичко от себе си във връзката, но понякога може да ви е твърде трудно да угаждате. Що се отнася до вашите нужди, важни сте само вие, а бракът не работи така.

ДВОЙКИТЕ В ЗОДИАКА, ЧИЯТО ЛЮБОВ Е БЛАГОСЛОВЕНА

9. Скорпион

Предишните ви връзки са ви причинили много нараняване. Дори сте склонни да станете ревниви в настоящите си отношения, което намалява шансовете ви за успешен брак. Обичате силно и се надявате да завършите с този, за когото сте копнели винаги.

10. Дева

Вие не искате нищо повече от това да бъдете в успешен брак, където сте влюбени в половинката си. Напълно се доверявате на партньора си, което улеснява оцеляването в брака и нещо повече, доверявате се на процеса, каквото и да ви се случи.

11. Телец

Вие сте изключително отдадени на семейството си и винаги търсите възможности да дадете на съпруга и семейството си щастието, което искат. Вие се стремите към успешен брак и към съпруг, с когото имате невероятна връзка.

12. Рак

Това е най-емоционалната и грижовна зодия, мечтата ви е да се омъжите за някой, когото обичате и може да цените завинаги. Имате много топла и грижовна личност и няма нищо, което да не направите за тях. Вие прегръщате идеята за брак и свещена връзка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама