Това ядосва най-много всяка зодия


Това ядосва най-много всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Сигурно ви се е случвало да кажете на приятелка нещо, което според вас е напълно невинно, но тя моментално се ядосва или обижда. Хората са различни и реагират на различни неща. Вижте думите, които могат да "подпалят" една жена в зависимост от нейния зодиакален знак.

Овен

Има много неща, които могат да вбесят Овена. Тя е огнен знак и е лесно избухлива, така че дори да не нараните чувствата й, тя ще има какво да ви каже.

Тя наистина иска да е първата и най-добрата. Ако й посочите недостатъците или й кажете, че изостава от конкуренцията, ще ви изпепели с поглед.

Овенът е известен и с това, че винаги е в движение и прави нещо. Ако й кажете, че не е всичко това или че нещо е извън възможностите й, ще я нервирате. Не обича да бъде последна и определено не харесва да й се казва, че не прави достатъчно. Това ще подпали гнева й.

Телец

Телецът обича по-силно от всеки друг знак. Тя е надеждна и свръхпокровителствена и всичките й приятелки се чувстват като царици. Но е несигурна, когато става дума за отношението, което получава в замяна.

Най-лошото, което можете да й кажете е, че сте прекалено изморени, за да излезете тази вечер или сте се уговорили с някой друг, или някакво друго глупаво извинение. Тя влага много любов и грижа в отношенията си и очаква същото в замяна.

На всичкото отгоре се нервира от промени във вече направените планове. Това е все едно да й кажете, че не я обичате и не ви е грижа.

Близнаци

Най-лошото, което можете да й кажете е, че е колеблива. Тя вече го знае и това е една от големите й слабости.

Близнаците имат две страни. Могат да са забавни и социални, но изведнъж да станат сериозни. Могат да се справят с всякакви ситуации, но могат и да скачат от едно нещо на друго.

Може това да изглежда като слабост, но тя се бори с това всеки ден. Ако не можете да се справите с нерешителността й, не можете да се справите и с нея. И можете директно да си тръгнете.

Рак

Ракът е силно емоционален и чувствителен. Привързва се много лесно и обича да помага на близките си. Дава всичко за „своите хора“ и не е чудно, че се разстройва, когато й кажете, че нямате нужда от нея.

Тя е емоционално свързана с хората, които обича и ако й кажете, че не се нуждаете от толкова дълбока връзка, ще й трябват няколко седмици, за да се съвземе.

Лъв

Лъвът се гордее със страхотните си лидерски умения и цялостния си успех в живота. За нея не е трудно да бъде най-добрата, но ако някой не признава постиженията й, тя се побърква.

Тя наистина е много добра във всичко и побеснява, ако това се отрича. Очаква да получава признание и аплодисменти през цялото време, но понякога това просто не се случва.

Това е удар по егото й, но я и натъжава. Тя може да е арогантна понякога, но иска просто признанието, което заслужава.

Дева

Девата няма нужда винаги да е в центъра на вниманието или тема на всеки разговор, но иска да получава внимание от хората, на които тя самата дава.

Тя обръща непрекъснато внимание и на най-малките детайли, затова като я попитате за десети път как е бащиното й име, се нервира.

Естествено критична е към себе си и когато близките й не й обръщат внимание, тя започва още по-силно да се осъжда.

Везни

Везните са най-известни със способността си да поддържат мира и да бъдат справедливи във всяка ситуация. Това е тежка работа, но тя я върши в услуга на приятелите си и винаги може да види гледните точки и на двете страни.

Но понякога хората се дразнят от нейната нерешителност и могат да кажат "Хайде де, вземи страна най-накрая!"

Когато това се случи, тя се затваря и си тръгва. Вместо да се усеща харесвана, тя има чувството, че губи времето на всички.

Скорпион

Скорпионът знае как да обича и изразява това чувство добре. Тя не се страхува да каже на приятелката си, че я обича и да го придружи с голяма прегръдка.

Бързо се гмурка в дълбокото, но когато види, че на хората им трябва повече време да изразят емоциите си, губи интерес. Най-лошото, което можете да й кажете е просто да не й казвате нищо – това означава, че не искате да се отворите към нея, след като тя се е отворила към вас.

Ако държите на Скорпион, по-добре споделяйте с нея, защото тя смята споделянето за важна част от приятелството. За нея това е въпрос на доверие.

Стрелец

Тя изглежда уверена и сякаш няма нужда от одобрението на околните, но не може да отрече, че иска да бъде харесвана. Енергична и забавна приятелка е и иска да усеща, че има своето място в приятелската група.

Ако някой й каже, че не е забавна, дори на шега, тя ще се разсърди. Иска тя да бъде тази, която винаги забавлява приятелите си, но полага много усилия да изглежда, че не й пука.

Козирог

Тя обича да се усеща нужна за хората, на които държи. Отговорна е още откак се е родила и ако някой й каже "Нямам нужда от помощта ти", се чувства лишена от смисъл и цел.

Гордее се със своята сериозност и дисциплинираност и обича да помага, независимо дали физически, или като модел за зряло поведение. Ако й отнемете това, няма да й остане нищо.

Водолей

Трудно е да не обичаш Водолей, но ако това се случи, ще съсипе егото й. Не само думите, а и значението, което стои зад тях.

Когато чуе тези думи, тя знае, че те означават неизпълнени обещания. Никой не напуска Водолей, освен ако не е направил нещо лошо, с което е предал доверието й. Тя е достатъчно умна, за да усети, че нещо се е променило.

Най-лошото, което можете да й кажете е истината. Не защото е истина, а защото боли. Това не означава, че трябва да я лъжете, а да внимавате как ще й я поднесете.

Риби

Тя влага много време в отношенията си. Във всяко приятелство се старае да постигне най-добрата емоционална връзка и ако приятелката отрича старанието й, тя се чувства опустошена.

Това е най-милият знак в зодиака и разчита нейните приятели да бъдат също толкова мили. Истината е, че никой не е толкова добър като нея и тя изплаква очите си, без да има кой да я утеши.

Най-лошото, което можете да й кажете е нещо неприятно. Нещо, което тя определено не заслужава.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама