Това са 4-те най-критични зодии


Това са 4-те най-критични зодии
Снимка: iStock/Guliver

Тези зодии постоянно се оглеждат и наблюдават хората около себе си. Обичат да критикуват и да съдят приятелите си, никога не пестят мнението си. Естествено агресивното поведение е вид самозащита. Всеки има проблеми, за това опитайте се да не съдите толкова остро. Не ги приемайте грешно, те просто искат да заявят мнението си.

Ето и четирите критични зодии:

Рак

Вашата чувствителност ви прави толкова заядливи. Мислите, че целият свят е против вас и изграждате защитна стена около себе си. Избирате активна защита. Не се затваряте в себе си, а се обръщате срещу хората. Понякога критиките към теб са с цел да ви помогнат, а не да ви обидят. Взимайте си поука от разговорите с хората и не се задълбочавайте толкова. Така, че спрете да съдите хората и намалете изискванията си към тях. Когато се чувствате слаби, потърсете помощ, а не се защитавайте.

Дева

Спрете да бъдете толкова критични и обърнете вниманието си към себе си. Прекратете наблюденията над чуждите животи и се съсредоточете въху вашия. Опитайте да се успокоите малко, постоянната тревожност само ви вреди. Ничии живот не е перфектен, дори и вашият. Ако промените нагласата си, ще забележите и промяна в останалите. Положителното отношение ще накара другите неусетно да ви харесат.

Везни

Имате висока оценка за себе си и обръщате специално внимание на чуждото мнение. Ръководите се от коментарите за себе си и живеете в отрицание. Чувствителни личности, които приемат твърде сериозно чуждите думи. Това е и причината осъдителните им коментари да са толкова остри. Не се затваряйте в себе си. Не забравяйте, че живеете в този свят, не извън него. Така, че направете нещо по този въпрос.

Козирог

Постоянно контролирате ситуацията, известни сте с това, че не сте особено търпеливи към останалите. Самоконтролът ви контрастира безразличието на другите. Не съдете останалите за това, че не споделят визията ви за постоянно контролирана среда. Вслушвайте се повече в другите, приемайте по-сериозно светоусещането им. Приемете, че понякога е възможно дори и вие да сгрешите. Спрете да мислите кое е правилно и кое грешно, съсредоточете се върху анархията в света. Не всичко е подредено. Позволете на хората около вас да сгрешат поне веднъж. Не съществувате в свят на безгрешници.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама