Това са НАЙ-грижовните съпрузи в целия хороскоп


Това са НАЙ-грижовните съпрузи в целия хороскоп
Снимка: iStock

Всека жена търси мил, грижовен и разбиращ съпруг. Тя има нужда от партньор, който да й помага във всичко и да е до нея, дори в трудностите.

Ако искате да имате такъв съпруг, той трябва да е една от следните зодии:

Рак

За мъжа Рак няма нищо по-важно в този живот от семейството. Той е верен на избраницата си и почти винаги остава с нея до края на дните си. Той не обича щурите партита, а предпочита да си е вкъщи и да помага на съпругата си. Спътницата на мъжа Рак винаги ще се чувства като кралица. Дори в мислите си той не би си позволил да изневери на своята любима.

Везни

Мъжът Везни е един от най-разбраните и мили мъже в целия хороскоп. Той избира жената до себе си дълго време, защото иска да е сигурен, че двамата ще си паснат идеално. За него доверието и искреността са най-важни в една връзка, именно затова никога няма да излъже своята съпруга. Той е готов да й помогне във всеки един момент и никога няма да я остави сама!

Близнаци

Ако имате такъв мъж до себе си, вие сте истинска късметлийка. Мъжът Близнаци се влюбва трудно, но много силно и често за цял живот. Той иска да сподели дома си с една жена, която да му е вярна и за която да се грижи всеки ден. Той определено ще подкрепя любимата си и в скръб, и в радост. За него подкрепата е най-важното в едно семейство.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама