Това са НАЙ-интелигентните зодии


Това са НАЙ-интелигентните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Интелигентност, бързина на реакция, бързи и ефективни тренировки, необятни хоризонти - всичко това само помага да намерите своето място в живота и успешно да се укрепите в него. И за някои знаци на зодиака, всичко се оказва много по-просто и лесно от останалите. Вижте кои са те:

Близнаци

На Запад има един толкова интересен термин - „Nerd“. Това е както интелектуалец, така и човек с оригинално мислене, който има специални интереси, разбираеми само за тесен кръг от хора. И така, Близнаците със сигурност могат да спаднат точно към тази група. И да подчертаем - тази характеристика не означава липса на социални умения. Те са насочени просто към малка част от човечеството, която представлява реален интерес за такъв човек.

Рак

Раците много по-лесно съществуват в света на техните фантазии, отколкото в действителността. Следователно, те често се впускат в някакъв друг измислен  свят, пишат свои собствени романи, искрено се притесняват за съдбата на главните герои и с тяхна помощ измислят собствените си психологически проблеми. А без висока интелигентност това е невъзможно. Така до 30-годишна възраст те най-накрая придобиват способността да си взаимодействат нормално с обществото като цяло.

Дева

Класическият „интелектуалец“. Много умен, невероятно логичен, леко скучен. Девите премислят  нещата, преди да ги кажат и направя, което е голям плюс за тях. Те са много интелигентни и добри събеседници. Девите имат чисто практическа интелигентност, насочена към решаване на конкретни проблеми и лични нужди. Следователно хобитата им наистина са странни.

КОИ СА ГЕНИИТЕ СРЕД ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Стрелец

Стрелецът може да няма висше образование, да не разбира от различни теории, да не може да решава сложни задачи или да разбира особеностите на движението на континентите, но той мисли толкова бързо, учи се ефективно и лесно се вкопчва в абсолютно всеки бизнес. Това със сигурност прави тези зодии едни от най-умните и бързо действащи.

Козирог

Тъй като Козирозите трудно общуват с хората - те предпочитат да намерят компания от съмишленици и да общуват в тесен кръг. Но това изисква общи теми за комуникация, затова Козирозите са овладели уникалната способност да се включат във всеки разговор. Те винаги има какво да кажат по въпроса и ще го кажат по доста интелигентен начин. Дори и да не разбират много от това. Самоконтролът, ученето и наистина високият интелект допринасят за това поведение перфектно.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама