Това са най-романтичните зодии сред мъжете


Това са най-романтичните зодии сред мъжете
Снимка: Istock/Guliver

Има мъже, които възприемат романтиката за нещо изтъркано и дори лигаво. Обратно на тях, други представители на силния пол смятат, че да си романтичен е нещо много хубаво и важно за връзката. Те с удоволствие правят изненади на половинките си, пишат любовни стихове, често подаряват цветя. За тях романтиката е толкова приятна, колкото и за нежните им половинки. В тази статия ще ви представим истинските романтици на зодиака. Ето кои са те:

Риби

Представителите на зодия Риби са много внимателни и мили. Мъжете от този знак са истински кавалери и за тях е много важно доброто отношение между партньорите. Те дават всичко за половинката си и очакват същото. Обичат да правят подаръци и изненади. Нямат много идеи, но голямото им желание винаги им помага и накрая оставят жената до себе си без думи. Много често подаряват не материални неща, а преживявания - билети за концерт, романтично пътуване и подобни.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са едни от най-романтичните. Мъжете от зодия Овен са изключително мили, нежни и изобретателни, когато се влюбят. Тяхната креативност надминава всички останали. Разбират женската душа, тъй като те също са доста чувствителни и не ги е срам да показват емоциите си. Някои ще кажат, че това е прекалено за един мъж, но според Овена романтиката крепи връзката. Изненадите, които правят, често са много скъпи. Обичат не сантименталните, а големите подаръци, които да накарат една жена да се почувства специална. Чрез тези жестове те показват любовта си.

НАЙ-ОБЩИТЕЛНИТЕ ЗОДИИ ПРИ МЪЖЕТЕ

Лъв

Лъвовете имат голямо въображение и смело можем да кажем, че знаят как да очароват жените. Техните изненади са изключително сантиментални, рядко включват предмети, най-често преживявания. Могат да накарат една жена да се разплаче, разсмее, да се почувства специална, а какво повече могат да искат нежните половинки? Идеите, които измислят мъжете от зодия Лъв, оставят всяка жена без думи. Именно затова те дълго време пазят страстта във връзката си.

Дева

Девата е една от най-романтичните зодии. Не само когато говорим за жените от тази зодия, но и за силните половинки. Те измислят мили подаръци, които задължително поднасят по най-романтичния начин. Романтиката е заложена в характера им, затова всяка жена, която се влюби в мъж от тази зодия, ще бъде голяма късметлийка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама