Това са НАЙ-злобните зодии


Това са НАЙ-злобните зодии
Снимка: iStock

Някои хора са много по-злобни от други и това от части се определя от тяхната зодия.

За да знаете от кого да се пазите, разберете кои са най-злобните зодиакални знаци:

Телец

Телците могат да бъдат злобни, когато се чувстват заплашени или изморени. Те използват бързия си ум, за да изстрелват отровни думи по адрес на хората, може да започнат да клюкарят и да използват емоционална манипулация, че да стане на тяхното.

Лъв

Лъвовете се превръщат в злобни хора след много време на лошо в живота им. Те могат да се пречупят пред препятствията в живота и да решат, че не е нужно да вървят с високо вдигната глава и достойнство, за какво? И така, те се превръщат в изхвърлени, мърляви, тъжни и злобни улични котки, които съскат и драскат всичко, което ги приближи. 

Жените от тези зодии въртят мъжете на пръста си

Овен

Овните по принцип са добри хора. До поредния път, когато ги прецакат. И в един нормален ден, добротата в тях се пречупва и те решават, че ще започнат да живеят живота за себе си. И неочаквано се превръщат в силно изразени егоисти, манипулативни, злобни, студени и злопаметни.

Скорпион

Скорпионите са злобни, когато се почувстват нападнати. Те са силно емоционални, отмъстителни, злопаметни, коравосърдечни и зли. Внимавайте как се държите с тях, защото със сигурност ще си го върнат тъпкано!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама