Това са зодиите, които никога не спазват обещанията си


Това са зодиите, които никога не спазват обещанията си
Снимка: iStock

Има хора, които държат на думата си. Когато обещаят нещо, винаги го изпълняват, без значение какво им струва. Но има и такива, за които спазването на обещания е мисия невъзможна. И това често се определя от зодиакалния знак.

Скорпион

О, да, със сигурност Скорпионът може да обещае всичко, особено ако това му е от полза. Представителите на този знак много добре преценяват ситуацията и винаги знаят какво да кажат. Но това не означава, че когато техните нужди са изпълнени, ще се втурнат да изпълнят обещаното. С представителите на този знак на зодиака трябва да бъдете много внимателни и да не им се доверявате.

Близнаци

Хората, родени под този знак, често правят обещания, но не се интересуват дали изобщо имат възможност да ги изпълнят. Причината е, че Близнаците по принцип говорят много и често не забелязват, че в хода на разговора започват да обещават неща, които едва ли ще могат да направят. Ето защо, ако очаквате нещо от приятелите си, които са зодия Близнаци, опитайте се да подчертаете по-ясно вниманието им върху споразуменията между вас. И винаги имайте едно на ум с тях.

Рак

Представителите на зодия Рак също често забравят да изпълнят обещанията, които правят заради емоциите си. Не трябва да ги обвинявате обаче! Ако е важно за вас това, което един Рак ви е обещал, просто му напомнете внимателно за разговора, който сте провели. И всичко ще бъде сторено възможно най-скоро. Защото Раците често наистина забравят обещанията. Имайте предвид също, че такава ситуация може да се случи при този знак само със случайни познати. Тези, които Раците наистина обичат и ценят, никога няма да бъдат заблудени, излъгани или прецакани.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НАЙ-ЛЕСНО ПРЕЖИВЯВАТ РАЗДЯЛАТА

Риби

Рибите също не изпълняват обещанията си поради липса на убеденост, доверие и прекомерна емоция. Точно като Рaците, на тях много често трябва да им се напомня, че очаквате нещо от тях и всичко ще бъде направено много бързо и ефективно.

Везни

Внимавайте с тях - тези хора често правят обещания, които просто няма да изпълнят, само за да се харесат на събеседника и да изглеждат добри в очите на другите. Не се изненадвайте, ако не получите обещаното от Везните навреме.

Невероятно е как умело този зодиакален знак е в състояние да се измъкне от неприятни ситуации, свързани с тяхната опасност. За да общуват отново с хората и да не правят лошо впечатление, те ще се извиняват много и ще измислят добри оправдания.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама