Това са зодиите, които са способни на дребни измами


Това са зодиите, които са способни на дребни измами
Снимка: iStock/Guliver

Някои знаци на Зодиака не виждат нищо лошо или неприятно в заблуждаването на други хора. Понякога, обаче се стига до по-големи измами и това е съвсем различно.

Тези зодиакални знаци знаят как да манипулират хората и често си боравят с малки лъжи.

Вижте кои са те:

Везни

Да бъдеш ефективен медиатор и дипломат е равносилно на това да си лъжец. Защото почти винаги човек трябва да лъже и изкривява фактите, за да помогне на двама души с изключително противоположни мнения да стигнат до консенсус. Освен това Везните не виждат никакви проблеми в лъжата, ако това носи конкретна полза. Дори не лично на тях, а на цялата група като цяло. В интерес на своите интереси Везните не обичат да лъжат и те самите не понасят измамниците.

Рак

Раците лъжат често, но повечето пъти за дребни неща. И само в името на техния психологически комфорт – има някои неща, които могат да ги изкарат от равновесие, следователно те не искат да казват истината за тях. Особено в случаите, когато става дума за миналото на Рака. Тук, ако се задълбочите, ще откриете много изключително интересни детайли. Раците обаче предпочитат да не се занимават особено с тази тема.

Риби

Рибите се лъжат поради двете важни причини - да не наранят някого случайно и да не наранят себе си. Ако в името на личния си комфорт трябва да заблудят някой и да кажат някоя малка лъжа- без да се замислят Рибите ще го направят. И без дори да съжаляват за лъжите си.

КАКВО МОЖЕ ДА ОБИДИ ВСЕКИ ЗОДИАКАЛЕН ЗНАК

Скорпион

Този знак е професионален лъжец, който не вижда проблеми в това да измами някого. Включително чисто от меркантилен интерес. Даването на пари на Скорпионите е доста опасно, защото в повечето случаи те няма да ги върнат. И да се опитвате да изградите доверчиви отношения също е безполезно. По-точно Скорпионът ще изисква пълна откровеност от вас, но той ще ви лъже почти постоянно.

Близнаци

Близнаците лъжат просто така, защото смятат, че е  по-интересно да се живее така. Те не харесват заобикалящата ни реалност, затова се опитват да я направят по-привлекателна, поне на теория и на думи. Но Близнаците не могат да лъжат. Интересното е, че Близнаците не се обиждат от лъжата на хората около тях, защото отлично разбират мотивацията им. Може би защото те често лъжат, за да предпазят себе си и своите интереси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама