Това са зодиите с нова работа през декември 2022


Това са зодиите с нова работа през декември 2022
Снимка: iStock/Guliver

Представяме ви три зодии, които ще имат възможността да започнат нова работа или ще получат така желаното повишение през декември.

Стрелец

Годината мина много бързо, сякаш неусетно, а вие все още не сте започнали работата, за която мечтаете от месеци. Е, нещата ще се променят през месец декември. Ще получите предложение, на което няма да може да откажете. До края на декември ще започнете да правите точно това, което ви е на сърце и ще се попаднете в страхотна среда.

Вижте още: Това е зодията, която ще спечели от лотарията през декември 2022

Овен

Изминалите месеци упорито търсите нова работа, но все не сте намерили своята позиция. Може би се притеснявате и си мислите, че ще останете на едно място вечно. Не, няма да е така! До края на 2022 година ви очакват страхотни новини и нова работа - точно такава, каквато искате. Чакането определено ще си заслужава, така че бъдете търпеливи още малко.

Телец

Вие обичате работата и и работите много упорите. Стараете се и това се вижда от вашите шефове. Иска ви се обаче да се издигнете и да получите позиция, на която ще може да използвате целия си потенциал. Е, това ще се случи през месец декември. Колегите ви уважават и вашият мениджър е забелязал старанието и усърдието ви. Съвсем скоро ще получите повишението, което заслужавате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама