3 зодиакални знака, които доста често страдат от параноя


3 зодиакални знака, които доста често страдат от параноя
Снимка: iStock/Guliver

Такива личности винаги виждат неща, които съществуват само и единствено в подсъзнанието им. Три са зодиите, които много често изпадат в параноя и страдат от това както те, така и близките им.

Овен

Друг потенциален параноик е Овен. Въпреки външната арогантност и безчувствеността, този знак много силно изпитва всичко, което му е казано. Той се опитва да не показва, че му пука за мнението на другите, в сърцето си се притеснява за всякакви дреболии. Овенът наистина иска винаги да изглежда достойно и привлекателно, печелейки всеобщата любов и обожание. Ако си представи недоволството и подигравките на непознати, Овенът е в състояние да превърне всяка тривиална ситуация до абсурда, притеснявайки се от неща, които са само в главата му.

Скорпион

Считат се за един от най-силните и твърдоглави зодиакални знаци. Изглежда, че Скорпионите са много решителни и уверени личности, но това не изключва, че въображението им работи на пълни обороти. Именно това кара Скорпионите да се съмняват във всичко и да не вярват на хората. Те са много подозрителни.Този знак е много недоверчив и подозрителен към всички наоколо и да спечелите доверието на представителите на "жилещите" зодии е почти невъзможно. Дори при дълго и истинско приятелство Скорпионът може да намери причина за недоволство, след което да добави човека в списъка на предателите. Ако той открие истинските факти за интригите и проблемите и разбере, че всичко се случва само в главата му, той няма да си признае. Този знак живее по принципа на „недоверие и проверка“, вярвайки, че по този начин ще бъде възможно да се избегне силно разочарование. Това е така, защото Скорпионите се страхуват да изглеждат слаби и емоционални.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ОБОЖАВАТ АДРЕНАЛИНА

Дева

Един от най-ярките представители на знаците, който възприема подозрително света наоколо. Девата винаги се опитва да извлече истината от близките си. Този знак ще досажда на човек, организирайки истински разпит с пристрастяване в търсенето на правилните отговори. Девите могат да подозират близките си и много често си мислят, че ги лъжат. Дори след изясняване на истинските факти, Девата продължава да подозира хората в хитрост и прикриване на истината. Този знак може да страда от постоянна параноя, която настъпва от нищото. Но докато Дева не се успокои, реши, че е открила истината, няма да има мир за никого. За този знак няма да е необходима искрена увереност, за да разбере, че неговата подозрителност не заслужава внимание.

„Съпругът ми е Дева и това говори много за него. Винаги се съмнява във всичко. Дали новото сако му подхожда, дали искрено се усмихвам на майка му - всички тези малки неща наистина го вълнуват. Той е много подозрителен. Елена, 29 години“

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама