Трите зодии, които често напускат семействата си


Трите зодии, които често напускат семействата си
Снимка: iStock/Guliver

Звездите управляват не само нашите личности, но и властват над много важни и съдбоносни решения. Когато става въпрос за връзки, има няколко зодии, които са склонни да напуснат семействaтa си. Вижте кои са те!

Близнаци

Астролозите са единодушни, че жените от зодия Близнаци са може би най-сложните в зодиака. В един момент тези дами са нежни и изглежда, че са влюбени в избрания от тях мъж, а утре могат да му обърнат гръб и да си тръгнат. Бракът не е нещо свято и непоклатимо за тази зодия.

Сърцето на Близнаците не просто е склонно към измяна, но жадува за разнообразие. Жените от тази зодия постоянно търсят внимание и затова предпочитат да имат много ухажори. Ако вкъщи почувстват, че не са достатъчно оценени, ще се впуснат в друга връзка.

Обожават подаръци, цветя и пътешествия и ако съпругът им не ги осигури, ще си намерят някой друг и ще напуснат семейството.

Везни

Животът на повечето жени, които са зодия Везни, е като високоскоростен влак на дълги разстояния. Семейството е само една от спирките. Отначало тези дами мечтаят за прекрасния принц и чудна сватба, а след като получат това, започват да се чувстват у дома като в затвор. Семейството отнема твърде много време и свободата им, а тези отговорности са толкова депресиращи, че Везните искат да избягат. И бягат. Без да гледат назад и да съжаляват.

Във всеки семеен съюз страстта и любовта дават път на всекидневния живот и еднообразието. И това е доста катастрофално за Везните. Не могат да поемат отговорността. И ако съпругът им не направи нещо по въпроса, ако не разнообрази връзката им, Везните се депресират и искат развод. Те действат предпазливо и хладнокръвно, когато става въпрос за деца.

ОПТИМИСТ ИЛИ ПЕСИМИСТ СИ СПОРЕД ЗОДИЯТА

Риби

За зодия Риби можем да кажем, че представителите ѝ са малко по-стабилни и по-спокойни от Везните и Близнаците, но след две или три години брак еднообразието на семейния живот започва да ги плаши. Иска им се да имаха океан от възможности на хоризонта. Тъй като те се влюбват бързо, много Риби сключват брак рано. Малко след това, обаче, разбират, че не са достатъчно щастливи и са готови да си тръгнат. Един ден съпругът на жената Риба може да открие, че всичките ѝ вещи са изчезнали от къщата, телефонът ѝ е изключен, а на масата дори няма обяснителна бележка. Тези дами изчезват внезапно и безвъзвратно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама