Трите зодии, които най-често разрушават връзките си


Трите зодии, които най-често разрушават връзките си
Снимка: iStock/Guliver

На тях никак не им върви в любовта. Не защото имат лош късмет, а тъй като сами провалят връзките си. Ето кои са те:

Водолей

Вие не търсите мъж, а предизвикателство. Не се интересувате от, така да се каже, нормалните момчета. Казвате на всички, че ви карат да се отегчавате, поради тази причина сте готови с удоволствие да ги отстъпите на някой друг. Вие се интересувате повече от момчета със странно или грубо поведение. Гледате на тях като на обекти от собствения си експеримент – търсите хора, които са ранени и искате да ги излекувате. Вие не сте майка Тереза ​​и тези мъже са достатъчно умни и големи, за да се справят сами.

Вместо да правите всичко възможно, за да се опитате да помогнете на ранени души, по-добре помогнете на себе си. Или до края на живота си ще се чудите защо привличате "грешните мъже" и къде е причината връзките ви да се разпадат.

Телец

Смятате се за силна, самодостатъчна и амбициозна личност, но независимият имидж, който сте създали, е отблъскващ и леко плашещ за потенциалните партньори. Безспорно вашата харизма и откритост не остават незабелязани, но човекът, който е във връзка с вас, се чувства така, сякаш постоянно е на изпит.

Принуждавате партньора си да решава все повече и повече загадки - защото искате да се уверите, че той е готов да направи много за вас. Поради навика ви да вършите всичко възможно най-добре, по-оригинално и по-ефективно, винаги изглежда, че връзката ви се е превърнала в конкуренция. Вашето гадже има възможност да изрази мислите си само за кратка пауза между двата ви монолога, когато сте решили да си починете.

Дева

Чудесно е, че сте умна и харизматична личност, но това няма да ви помогне да задържите човека, когото харесвате. И знаете ли защо? Първо се правите на снежната кралица, изключително сдържана, когато става дума за изразяване на емоции, и точно когато той свикне с това поведение, всичко изведнъж се обръща с главата надолу.

Ставате изключително нападателна, през деня му изпращате по 100 нелепи съобщения, пълни с намеци за чувствата си, а когато се срещнете, веднага скачате върху него и започвате да го задушавате с целувки. Успокойте малко чувствата си. Хубаво е да изразявате любовта си, но не прекалявайте с това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама