Трите зодии, които не прощават на никой и жадуват за отмъщение


Трите зодии, които не прощават на никой и жадуват за отмъщение
Снимка: iStock

Да прощаваш е много силно качество. Но има хора, които почти никога не могат и не искат да простят. За щастие, има само три такива знака. С техните представители астролозите препоръчват винаги да бъдете нащрек и ако ги нараните, ще се превърнете в обект на ожесточена омраза и отмъщение. Вижте кои са тези зодии:

Близнаци

Те не просто мразят враговете си. Не могат да държат близо до себе си хората, които общуват с тях. Близнаците са изключително ревниви, а и толкова болезнено възприемат, ако някой от тяхната среда изведнъж мине на друга страна.

Близнаците са много прями, когато става въпрос за любов. Те правят всичко възможно, за да премахнат противника, който се навърта около любимата.  Не са твърде придирчиви, така че може да предизвикат огромна вреда на конкурента. Близнаците дори могат да потърсят съвет в различни книги и да използват магия.

На пръв поглед Близнаци правят впечатление на хора с голямо и мило сърце, но се оказва, че това не е вярно. Затова ви съветваме да се пазите от тях.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ЛЕСНО ИЗХВЪРЛЯТ ХОРА ОТ ЖИВОТА СИ

Дева

Ако някой обиди представител на тази зодия, той ще му отмъсти, без съмнение. Не крие желанието си да повали врага, а в случай на враждебност търси поддръжници. Въпреки това, за да отмъсти на някой познат, Девата трябва да е много ядосана. Не го правете, ако не искате вие да бъдете врагът в очите ѝ.

Най-често Девата се защитава, но не и от близките си, защото е склонна да ги поставя над другите. Ако се включи в някаква ужасна интрига, то значи, че е невероятно ядосана. И този гняв не знае граници. Ако Девата не отмъсти, няма да си намери място.

Козирог

Този зодиакален знак е изключително отмъстителен и това е добре познато. Той изцяло изпълнява своя план за отмъщение и не вярва в прошката. Представителите на този знак решават проблемите си независимо кой е насреща, не толерират предателства в любовта и приятелството.

Козирогът може да направи сериозни жертви, само за да отмъсти на извършителя, на този, който го е предал. Ето защо, ако имате връзка с представител на този знак, която смятате да прекратите, трябва да действате разумно и внимателно. Възможно е да иска отмъщение, ако нараните сърцето му.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама