Трите зодии, които постоянно се обвиняват за нещо


Трите зодии, които постоянно се обвиняват за нещо
Снимка: iStock

Някои хора имат самочувствие, обичат се, харесват се и знаят как добре да се държат към себе си. Други, обаче, сякаш се обвиняват за всичко, което се случва около тях. Те все още не са се научили да се харесват и уважават, а това кара околните също да се отнасят така с тях. Астролозите посочват трите зодии, които постоянно се обвиняват за нещо.

Рак

Раците са много чувствителни и често са страдали в детството си. Може би другите деца са им се подигравали и това е оставило белег. Накарало ги е постоянно да се обвиняват за нещо. Ако представител на този зодиакален знак е роден в семейство, където самите родители са заразени с тази "отрова", той не разполага с достатъчно от собствената си сила и характер, за да устои на възрастни разрушителни думи и нагласи. Раците много често се раждат с ниско самочувствие и липса на разбиране за собствената си природа, така че би било добре за тях да бъдат заобиколени от хора, които проявяват истинска любов и уважение към личността им. В противен случай, те ще продължат да се чувстват отхвърлени, недостойни, незначими и ще се обвиняват за всичко, което се случва около тях.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ТРУДНО ИЗГРАЖДАТ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА

Дева

Девите винаги искат всичко да е перфектно и направено както трябва. Ако не се справят с определена задача или се провалят на работа, ще се обвиняват и критикуват. Те дори не подозират, че в преследването на съвършенството могат да пропуснат същността на живота си, да поемат по грешен път и да се обвържат с хора, които никога няма да ги направят щастливи. Избирайки този път, Девите се движат в посока срещу себе си. Не са се научилаи да се харесват, постоянно се критикуват, обвиняват и това може да ги съсипе.

Девите трябва да научат, че да обичаш себе си - това е баланс между отговорност и действие, идеал и несъвършенство, в който има собствена привлекателност и харизма. Ако са наясно с това, те ще бъдат в състояние да обичат своите недостатъци и да ги превърнат в добродетели.

Везни

Везните са скромни и повечето от тях имат ниско самочувствие. Те сякаш постоянно търсят одобрението на близките и другите хора, имат нужда от възхвала и признание на техните заслуги, иначе се чувстват зле. Когато този знак е забелязан и получи похвали, той се чувства добре и започва да се оценява, в противен случай се обвинява.

Представителите на този знак е добре да научат една важна истина: да обичаш и уважаваш себе си означава да дадеш и на другите добър пример за това как и те могат да го направят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама