Трите зодии, които привличат мъжете като магнит


Трите зодии, които привличат мъжете като магнит
Снимка: iStock/Guliver

Има жени, които привличат мъжете като магнит. Те сякаш притежават уникален чар и качества, които не могат да останат незабелязани. Нека да разберем представителките на кои зодии са смятани за най-привлекателни от мъжете:

Риби

Те са нежни, общителни и много мили към околните. Жените Риби умеят да омайват мъжете от раз, тъй като притежават много благ характер, а в същото време и сексапил. Нужно е да прекарате само 5 минути с тях, за да разберете, че са прекрасен човек, който може да спечели сърцето ви.

Вижте още: Ето защо жената Лъв е царицата на Зодиака

Везни

Балансирани, усмихнати и много чаровни - жените Везни са истински магнит за мъжете. Те знаят точно какво да кажат, за да привлекат вниманието към себе си. Те никога не остават сами, а и не обичат самотата. Във връзките си са много искрени, верни и отдадени докрай.

Козирог

Жените от тази зодия притежават някакъв очарователен магнетизъм, с който привличат представителите от противоположния пол. Те рядко имат мъже приятели, просто защото всички се влюбват в тях в даден момент. Жените Козирог имат самочувствие, защото знаят какво притежават и го използват много добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама