ВАЖЕН ден за 2 зодии в хороскопа за 17 май


ВАЖЕН ден за 2 зодии в хороскопа за 17 май
Снимка: Thinkstock/Guliver

Важен ден в личен и работен план за няколко зодии. Ето какво ви чака в дневния хороскоп за 17 май.

Овен

През този ден ви е позволено да си кажете всичко, което ви е на душата. Ще бъдете толкова положителни и добронамерени, че няма как да нараните когото и да било. Опитайте се да контактувате с колкото се може повече хора. Ще имате среща с наистина важен човек в обществото, от който може да научите много полезни неща. Освен това ще завържете много ценен контакт, който може да ви послужи за нова и вълнуваща работа в близко бъдеще.

Телец

Това е ден на излишествата в добрия смисъл на думата. Не пестете комплименти. Насърчавайте хората около вас. С половинката си бъдете искрени и не крийте чувствата си. Споделете дори това, което ви тежи, макар и да има шанс да го засегнете. Най-лошо от всичко е да живее в неведение и да не знае накъде отиват нещата. Бъдете честни със себе си и с половинката си.

Близнаци

През този ден може да ви направят неочакван подарък. Самият жест и човека, от който идва той може да ви обърка приятно. Спрете се, за да си спомните как са протекли отношенията ви и ще разберете колко много неща сте пропуснали. Може да се окаже, че връзката ви с този човек ще промени живота ви изцяло. Дайте си шанс и вижте как бихте се чувствали заедно.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама