Вашият закрилник според славянския хороскоп


Вашият закрилник според славянския хороскоп
Снимка: iStock/Guliver

Този древен, мистериозен и малко известен хороскоп се състои от 12 тотемни животни, всяко от които управлява определен период от годината. И вашият закрилник е:

Росомаха (10.12−9.01)

Това сладко малко създание е ревностен пазител на своята територия, което няма да толерира нахлуване в притежанията му от непознати. Родените под знака на росомахата са домошари и не обичат да са „център на внимание”. Те се отличават със своята самокритичност, точност и чистоплътност.

Гарван (10.01−9.02)

Много мъдра, дълголетна и достойна птица. Тя покровителства тези, които имат добре развита интуиция. Враните са най-прозорливите в славянския хороскоп – имат почти магически умения да предсказват нещата.

Хермелин (10.02-9.03)

Това е много сръчно и пъргаво животно. Но в същото време е много хитро. Този тотем е покровител на самоуверените хора, които обичат да нарушават правила и забрани. Тези личности жадуват за възхищение и признание от другите.

Жаба (10.03−9.04)

Този тотем дава на своите подопечни способността да се адаптират към всякакви ситуации в живота. Хората жаби са отлични работници и изпълнители. Хората около тях оценяват родените под този знак заради "златното" им сърце, което често може да бъде скрито зад непредставителен външен вид.

ВИЖТЕ ТУК КАКВА СТЕ СПОРЕД ХОРОСКОПА НА ТРАКИТЕ

Скакалец (10.04-9.05)

Родените през този период от годината са активни, оптимистични и весели. Те омагьосват другите с веселия си нрав. Тотемът защитава трудолюбивите, но неспокойни индивиди.

Хамстер (10.05−9.06)

Това е много сладък и пестелив звяр. Хамстерите дарява родените под знака му с ефективност. Освен това хората-хамстери са добродушни, приятелски настроени и услужливи.

Охлюв (10.06−9.07)

Те са много чувствителни, проницателни и позитивни хора. Хората-охлюви са отлични лидери и знаят как да вдъхновяват и мотивират околните за благородни каузи.

Мравка (10.07−9.08)

Тук всичко е ясно: Това е покровителят на големите работохолици. Винаги се справят с нещата. Мравката е пестелива, но е много обичана и ценена от приятелите, семейството и колегите си.

Майски бръмбар (10.08−9.09)

Тези хора не обичат промяната. Те са бавни, и извънредно спокойни. Притежават завидни издържливост и самообладание и по същество са философи. Именно склонността към самовглъбяване и философстване понякога им пречи да направят успешна кариера.

КАКВА ЖЕНА СИ СПОРЕД МЕСЕЦА, В КОЙТО СИ РОДЕНА

Бобър (10.09−9.10)

Хората, родени под знака на бобъра са обаятелни и с лекота карат околните да се съобразяват и съгласяват с тях. Те са спокойни, уверени, умни и могат много неща.

Куче (10.10-9.11)

Това са най-безстрашните и иновативни личности в славянския зодиак. Те са лоялни и държат на думата си. Не са кариеристи или родени за лидери, но винаги ще се притекат на помощ, стига да им бъде поискана.

Мечка (10.11-9.12)

Този тотем е покровител на флегматичните и малко мързеливи натури. В същото време хората-мечки са смели и иновативни. Понякога, ако бъдат подценени могат да бъдат коварни. Мечките се справят отлично в живота.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама