Венера е ретроградна. Какво означава това за всяка зодия?


Венера е ретроградна. Какво означава това за всяка зодия?

Навлезли сме в периода на Ретроградната Венера, която ще продължи от 5 март до 16 април. Сега това ще се случи в знаците Овен и Риби. Венера поставя акцента върху темата за верността и предаността в любовта, материалните и финансови интереси, въпросите, свързани с възпитанието на децата.

Ето и какво точно очаква всяка зодия през този период. 

Овен

Поемете дълбоко въздух и се отпуснете! Имате толкова много неща за вършене и умът ви е навсякъде. Успокойте се и подредете задачите си в списък. Щом веднъж го направите, мислите ви ще се избистрят, а амбицията ви ще помогне да свършите всичко. Освен това, не ви е до игрички. Ако някой ви лази по нервите, кажете му точно как стоят нещата.

Песен на седмицата: Setting Fires - The Chainsmokers (feat. XYLØ)

Телец

Тази седмица всеки иска частица от вас. Кажете им да си вземат номер и да се наредят на опашка! Вие цените стабилността повече от всичко и не искате да се претоварвате. Но освен това се и наслаждавайте на това внимание, особено в любовния живот. Интуицията ви подсказва, че нещо не е наред. Открийте какво е то и го оправете.

Песен на седмицата: Plans - Elephante (feat. Brandyn Burnette)

Близнаци

Много стрес? Опитвате се да жонглирате с хияди топки, но тази седмица някоя от тях ще падне. Приемете го като знак, че не трябва да поемате толкова отговорности. Фокусирайте се върху човек, който иска да излиза с вас, но вие го отбягвате. Ще си прекарате добре с някого, когото го е грижа за вас, вместо да се раздавате за хора, които не връщат нищо в замяна.

Песен на седмицата: Coffee - Sylvan Esso

Рак

Тази седмица ще бъдете забележителни във всичко. Винаги сте били креативни, но тези дни въображението ви не знае граници. Понякога изпитвате съмнения относно нещата, които правите и как се възприемат те от околните, но недейте. Пълнолунието на 11-ти ще ви помогне да останете верни на себе си. Никой няма да може да ви устои!

Песен на седмицата: Popular Song - Ariana Grande (feat. MIKA)

Лъв

OK, знаем, че обичате да сте център на вниманието. Не че го правите нарочно, просто сте чаровни и интересни, и разказвате страхотни истории. Но въпреки това, защо тази седмица не укротите топката и не прекарате малко време в уединение с човека, който не сваля очи от вас? Единственото по-хубаво нещо от това да бъдете център на вниманието е да бъдете център на целия свят за някого.

Песен на седмицата: waves - Remix - Miguel (feat. Travi$ Scott)

Дева

Хей, защо не се отпуснете малко? Знаем, че сте усърдни и трудолюбиви, но е позволено понякога и да се забавлявате. И точно сега му е времето. Чувствате се пълни с енергия заради пълнолунието. Така че организирайте приоритетите си, но не забравяйте да оставите място и за забавления. Приятелите ви имат големи планове за края на седмицата, защо не се присъедините?

Песен на седмицата: Wild Child - Lupe Fiasco (feat. Jake Torrey)

Везни

Вие сте лудо влюбени тази седмица. Сериозно, не можете да мислите за нищо друго! Има пълнолуние, а Венера е ретроградна – идеалната рецепта за седмица, пълна с романтика. Покажете на човека, който е до вас, колко много го цените. Освен това не прекалявайте с харчовете. Обсипвайте близките си с внимание, не с пари.

Песен на седмицата: Broke - Jason Derulo (feat. Stevie Wonder & Keith Urban)

Скорпион

Напоследък се чувствате малко неудовлетворени. Имате голям потенциал, но се фокусирате върху проблемите. Отстъпете крачка назад и оставете някой друг да води. Работата в екип върши чудеса. Така останалите ще ви оценят, а вие ще разберете кой наиистина държи на вас. Не се страхувайте да се дистанцирате от опортюнистите и да отделите повече време на важните хора.

Песен на седмицата: Bridges - Broods

Стрелец

Тази седмица сте в режим флирт. Без значение къде и с кого, никой не може да устои на заразителната ви позитивност. Внимавайте какво казвате, защото всички ви слушат и ще трябва да си удържите на думата. Нямате излишно време за хора, които искат единствено да се възползват от щедростта ви. Кажете им истината в очите – така или иначе, никога не сте имали проблем с това.

Песен на седмицата: Ain't My Fault - Zara Larsson

Козирог

Отпуснете се. Няма смисъл непрекъснато да се фокусирате върху отрицателното. Защо вместо това не обърнете внимание на положителните неща в живота си? Ще се почувствате много по-добре. Благодарение на отличните си организационни умения, ще имате доста свободно време. Прекарайте го със старите си приятели. Никога не знаете какви забавления може да ви поднесе животът.

Песен на седмицата: Over - Plaza

Водолей

Толкова много неща се случват около вас и няма да искате да пропуснете и минута от тях. Хората най-накрая са забелязали всичката работа, която сте свършили напоследък и с удоволствие ще приемете похвалите им. Но не се самозабравяйте и стойте здраво на земята, защото думите ви могат да засегнат някого. Не позволявайте на егото да разруши приятелства.

Песен на седмицата: That's My Girl - Fifth Harmony

Риби

Толкова много драма тази седмица! Някой, който се държи пасивно-агресивно с вас, ще ви настъпи лошо и може би е време да му кажете наистина как се чувствате. Венера е ретроградна, което означава силно сексуално напрежение между вас и някой специален. Действайте!

Песен на седмицата: Gemini Feed - BANKS

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама