Внимавайте с тях! Това са най-ревнивите зодии сред мъжете


Внимавайте с тях! Това са най-ревнивите зодии сред мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Ревността в умерени количества може дори да е полезна в една връзка. Но както всяко нещо, тя трябва да е в съответните допустими граници. Прекалената ревност може да създаде проблеми между партньорите и дори да доведе до край на връзката. А ето и кои са най-ревнивите мъже, според зодиакалния им знак:

Лъв

Няма какво да крием, Лъвът си обича безумно силно, понякога дори любовта му идва малко в повече. При него страстта е неудържима, което понякога може да има обратен ефект. Лъвът винаги иска неговото да си е само негово, затова ревността при него е нещо нормално. Често, обаче, той минава всякакви граници и това може да доведе до край на отношенията с партньорката му.

Годишен хороскоп – Зодия „Лъв“

Телец

Въпреки че Телците изглеждат много спокойни и уравновесени хора, ако нещо не стане както той си го е представял - избухва. Може да полудее от ревност, ако забележи дори безобиден флирт. И въпреки че в обичайната си форма е спокоен и мирен човек, не може да контролира яда си, когато става въпрос за ревност.

Годишен хороскоп – Зодия „Телец“

Рак

Раците обичат семейната хармония и няма нищо по-важно за тях от любовта. Те също така държат на сигурността и стабилността, защото не могат да живеят в съмнение. Мъжът Рак ще направи всичко, за да бъде напълно убеден, че партньорката му е вярна. Лошото е, че доста често прибягват до крайности и могат дори да следят жената до себе си, за да са сигурни, че тя им е вярна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама