Внимавайте! Тези зодиакални знаци изневеряват НАЙ-често!


Внимавайте! Тези зодиакални знаци изневеряват НАЙ-често!
Снимка: iStock/Guliver

Някои зодии могат да се похвалят с преданост и вярност. Други обаче нарушават свещения обет поради определени ситуации. А има и едни по-специални индивиди, които изневеряват най-често и го правят, просто защото не могат да са само с един човек.

Близнаци

Те не виждат нищо страшно в изневярата, защото постоянно търсят нови преживявания. Верността за представителите на тази зодия не е присъща, тъй като те са изключително ветровити в любовните отношения. Близнаците изневеряват, защото са много емоционални и променливи. Когато възникнат трудности във връзката, те бягат, за да търсят нови впечатления, без да мислят за действията си. Дори изпитвайки нежни чувства към партньора си, Близнаците се привличат от забранения плод. За тях измяната е нещо нормално и много често сменят партньорите си. Ако искате стабилна и щастлива връзка, определено се замислете дали да се хванете с Близнаци!

Стрелец

Огненият Стрелец не е в състояние да се справи с интензивността на страстите, които се създават в душата му. Представителите на този знак са свикнали лесно да печелят доверието на противоположния пол, така че няма да устоят на възможността да се покажат в цялата си слава. Предателството за Стрелец не е нещо толкова лошо, защото по този начин може да избегне скуката в постоянния съюз. Стрелецът много харесва краткосрочните романи. Партньорът на знака трябва да има богато въображение, за да задоволи нуждите на ветровитата половинка. Но дори и тогава Стрелецът пак ще потърси забавление някъде навън само заради новите впечатления.

3 ЗОДИАКАЛНИ ЗНАКА, КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ЛЮБОВ

Овен

Овенът винаги се измъчва от разкаяние, след като изневери на половинката си. Този зодиакален знак бързо прибягва до измяна, следвайки бурните си чувства. Представителите на този знак са водени от страст, но когато воалът пада от очите му, Овенът започва да съжалява за стореното. Прелюбодейците не планират предварително тези изневери, тъй като действат в пристъп на чувства. Може да се влюби истински и да бъде верен дълго време. Въпреки това, ако му се отдаде възможност и бъде прелъстен, той отново може да изневери. След това ще се разкайва и ще се опита да оправи отношенията с половинката си, която всъщност обича.

Риби

Те извършват изневяра само от любов, но това чувство често посещава Рибите. Влюбената и романтична природа им позволява предварително да идентифицират подходящия кандидат за изневяра. След това Рибата напълно се потопява в един порочен романс, дарявайки тайния партньор с щедри признаци на внимание. Рибата страда, ако любовните ѝ отношения са в лош период и търси утеха в чужди ласки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама