Връзката между Дева и Риби е много силна и вечна


Връзката между Дева и Риби е много силна и вечна
Снимка: Istock/Guliver

Хармонично и любящо партньорство се установява между Дева и Риби, тъй като и двете зодии са с много чувствителни души. Другите знаци могат само да завиждат на дълбочината на отношенията им. Защо още връзката между двата зодиакални знака е толкова успешна?

Съвместимост на елементите

Елементите на земята и водата са едни от най-приятелски настроените в зодиака. Малко двойки могат да се похвалят с такава успешна съвместимост на контролните елементи. Девата има способността да успокоява чувствителната природа на Рибите. Те се нуждаят от точно такъв земен знак, за да станат емоционално стабилни. От своя страна Рибите предоставят на Девата сигурно убежище, където могат да покажат своята прагматична природа и да се отпуснат със своя сантиментален партньор. Между Дева и Риби се създава нежно и любящо партньорство.

Любов и лоялност

Девата и Рибите ще бъдат верни един на друг, защото и двата знака жадуват за надеждност в отношенията. Девата е един от най-отдадените представители на зодиака, който никога няма да напусне партньора си. Дори и да има проблеми във връзката им, те ще се опитат да ги решат заедно. Другите зодиакални знаци могат само да се поучат от тях и да се опитат да бъдат поне малко по-разбрани и търпеливи, каквито са и Девата, и Рибите. Връзката между тях се основава на взаимно уважение и доверие. И двамата партньори ще бъдат благодарни на своите сродни души за факта, че хармонично допълват своята природа. Връзката между Риби и Дева е създадена на базата на взаимно уважение и доверие.

Емоционална връзка

Като воден знак, Рибите правят всичко възможно, за да вървят спокойно по течението на живота. Спокойната им природа им позволява интуитивно да разберат плановете на партньорите си от зодия Дева. За завист на другите знаци, двамата се разбират помежду си без думи, не само в любовта, но и в бизнес отношенията. Рибите имат емоционална природа, която при Девата липсва. Те се нуждаят от чувствителността на Риби, за да утолят мъките си в обятията им. От друга страна, Девата има практическо разбиране за света, което помага на Рибите да разрешават ежедневните си проблеми с помощта на своята половинка. Така емоционалните връзки в двойката се основават на принципа на единството на обратното.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ

Интимен живот

И двата знака се привличат физически, до голяма степен поради комбинацията от елементите им. Те са нежни и срамежливи, което засилва взаимното разбиране. И Рибите, и Девите харесват романтичната аура на първите срещи, която постепенно прелива в изненадващо нежни отношения.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама