Всичко, което трябва да знаете за мъжа Козирог, преди да започнете връзка с него


Всичко, което трябва да знаете за мъжа Козирог, преди да започнете връзка с него
Снимка: iStock

Козирогът е кардинален земен, но зимен знак и затова е много предпазлив по отношение на любовта. На него му е необходимо време да ви проучи, преди да се стигне до интимности, защото се страхува от отказ. Външно Козирозите може да изглеждат много сериозни, но вътрешно всъщност са големи романтици.

Този знак трудно показва чувствата си, но влюби ли се истински, ще е много стабилен и лоялен.

За него на първо място е кариерата и обществените ангажименти, а на второ е любовта. Това трябва винаги да го знаете, тъй като никога няма да пренебрегне работата и материалната си сигурност.

Вижте още: Мъжете от тази зодия никога не ревнуват

Представителите на тази зодия са силни личности и казват това, което мислят. Можете винаги да им задавате директни въпроси, на които ще получите точен и откровен отговор.

За да привлечете вниманието на един Козирог, първо се постарайте да го привлечете с вниманието си към неговите професионални и делови постижения. Да го потърсите за съвет, свързан с неговата компетентност, да влезете в неговите делови кръгове. Бъдете облечени делово, но елегантно. Покажете, че сте интелигентни и можете да водите разговори, просто покажете знанията си. Никога не проявявайте излишна емоционалност и не настоявайте за срещи, когато е служебно зает.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама